Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik egy nő, milyen viselkedést produkál a férfi, hogy felhívja magára a figyelmet?
Keresi a társaságát, de ez szerintem inkább arra jellemző aki emberileg is kedvel (nem csak külsőre) és/vagy meg akar ismerni.
Fizikailag igyekszik közel állni, lenni, hozzáérni.
Kihúzza magát
Sokat nézi/bámulja
Végigméri
Ezek sztem ösztönösek.
Mosolyog
Megpróbálja megnevettetni
A félénkebbek is, de ők szerintem lesütik a szemük, bátortalanabbul teszik mindezt.
Ez csak az én tapasztalatom.
Ja és az is igaz, hogy a pasi nem nagyon fog lépni ha rajtad 0 érdeklődést lát. Átlagos önbizalommal rendelkező pasasokról beszélek. Kevés önbizalommal még úgyis nehezen.
Max az fog olyan nőhöz aki 0 jelzést ad közeledni, aki túl van telve önbizalommal és/vagy nagyon nem érdekli felsül-e.
N (megint csak saját vélemény)
A fentebb felsoroltak bármelyike érvényes lehet arra,aki érdeklődik irántad.
Ami biztos,hogy érezni fogod azt a bizonyos tekintetet magadon,azokat a bizonyos gesztusokat,megnyilvánulásokat,amelyekkel csak téged tüntet ki,senki mást.Már ha csak arra célozgat,hogy x ideig nem találkoztatok és hiányolta a társaságodat,vagy akár poénos formában is,de felhozza a randi lehetőségét,sejteni lehet,hogyan viszonyul hozzád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!