Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem érez irántam semmit?
Van egy ferfi (30) akivel napiszinten egy légtérben tartózkodóm mi flörtöltünk egymással sokáig annak ellenére hogy ő párkapcsolatban van. Én 100%ban biztos voltam abban hogy nem vagyok neki közömbös soha semmiben sem voltam ennyire biztos még mint,ebben. Szemeztünk egymással,napi szinten beszélgettünk,csomószor hozza értem és ő ezt hagyta,a szemei csillogtak es őrültek ha meglátott...Mar egy ideje nincs köztünk meg már ez a fajta kapcsolat de mégis láttom hogy másképp néz rám.. neha utálatosan beszél hozzám de megis láttom a szemiben azt h rám másképp nézz. Kerül nagyon,ha nem muszáj nem szól hozzám senkit sem kerül csak engem. Miert csinálja ezt?
(L20)
"Mar egy ideje nincs köztünk meg már ez a fajta kapcsolat de mégis láttom hogy másképp néz rám.. neha utálatosan beszél hozzám de megis láttom a szemiben azt h rám másképp nézz."
Szerintem először is tanulj meg írni helyesen. Másodszor pedig vedd észre, hogy már nem kellesz neki már még egónövelésre se mint régebben történt, bár benne van a pakliban, hogy unaloműző voltál és mással ugyanúgy "jóban" van/volt, mint veled. Ugyanis vannak olyan emberek akiknek létemük, hogy a középpontban tetszelegjenek/flörtöljenek egy kicsit. Viszont mivelhogy te magad azt írtad, hogy megváltozott irányodba, sőt utálatos úgy jön le, hogy igazából sohasem érzett irántad valami lényegeset.
20 éves vagy, párja van. Mégha oda is lett volna érted/oda van érted neked nem mond semmit,hogy más párkapcsolatát és embertársad tisztelni illene? Nem tartanál attól, hogy míg vele lennél ugyanúgy más nőkkel szórakozna? Inkább válts munkahelyet/részleget és akármilyen nehéz is felejtsd el!
Fiatal vagy még.
Vonzódás nem jelenti azt, hogy akkor ezt meg kell élni.
40 éves vagyok, relatíve sok olyan helyzet állt elő az életemben kollégákkal , hogy egyértelmű volt, hogy megvan a vonzalom, mivel sok időt töltöttünk együtt közös projekteken, vagy pl ilyen szempontból a céges csapatépítőn nagyon veszélyesek. Mégsem lépett senki, mert nem akartunk egymástól semmit. Hűséges vagyok, de közvetlen és csinos. Sok férfinak bejovok, de ezt megtanultam kezelni. Nem megyek bele szemezésekbe, akkor se ha van vonzalom. Épp elég megtartani a távolságot ha beüt a szikra
Nem szó szerint értettem a rámászást. Úgy gondoltam, hogy nyilvánvaló.
Azért írtam, mert vonzódsz hozzá feleslegesen.
Ő nem fogja érted a társát elhagyni.
(Csekély a valószínűsége annak, hogy de mégis megteszi. Viszont a te hátad mögött is művelheti ugyanazt, mint a barátnőjével teszi. Jól írta a hármas.)
Nem kell sajnálni semmit, senki sem írta, hogy könnyű kiheverni a másikat, de az lenne a legjobb megoldás a saját érdekedben.
sajnos 30-as 40-esek közt is van bőven butuska ember....főleg kapcsolatok terén.
20 éves vagy, lány vagy, keress jobbat.
3-assal teljesen egyetértek.
Kérdező, nem tehetsz az érzéseidről, de lehetne benned annyi gerinc hogy foglalt pasival nem próbálkoznál, mégha tetszik is.
Ezt majd akkor érted meg, ha észreveszel egyszer valamit hogy a párodat más nő próbálja felszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!