Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan, hogy évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy évek múltán (3év) újra találkozunk és belém szeret, aki addig nem érzett irántam semmit? 22/l

Figyelt kérdés
Osztálytársak voltunk, nagyon jóban voltunk, párszor le is feküdtünk, de igazán sosem voltam az esete, mindig elérhetetlen szerelmei voltak. Kicsit duci voltam, és sötétbarna, neki mindig a vékonyabb, világos hajú lányok jöttek be. Most én is olyan vagyok. A személyiségem egészem más volt, az érdeklődési köröm is megváltozott olyan irányba mint az övé. Nemsokára találkozni fogunk, létezik, hogy belém szeret, vagy az első benyomás örökre megmarad, és rám már nem tudna szerelmeként tekinteni semmiképp?

2022. aug. 29. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
arra ne számíts, hogy azonnal beléd szeret, de, ha randiztok, idővel megtörténhet
2022. aug. 29. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

És nálad ez a változás, a leírtak alapján az ő preferenciái felé, a fiú miatt történt? Vagy teljesen magad miatt?

Azért ne várd, hogy egyből beléd szeret. Valoszinu bejossz neki, de nem garancia semmire.

2022. aug. 29. 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném.

3 éve elég tökkelütött módon viselkedett velem egy nő.

Aztán megint találkoztunk. Érződött, hogy még mindig megvan a kémia. Megbeszéltük, hogy a múltkor ő bunkó volt, de majd most. Ugyanolyan bunkó volt most is, majdnem szóról-szóra ugyanaz történt, mint akkor :D

Soha-soha többet nem próbálom meg olyasvalakivel, akivel régen volt valami, de nem lett az igazi.

Az emberek nem változnak - én sem.

2022. aug. 29. 13:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Teljesen magam miatt történt a változás, rengeteg dolog formált azóta tőle függetlenül, őt “elfelejtettem” az évek alatt, mert külföldre költözött, de most váratlanul visszatért és egy egyetemre fogunk járni.

Egyikünk sem bánt sosem rosszul a másikkal, csak egyszerűen nem volt belém szerelmes, amellett, hogy imádta a személyiségem és velem beszelte meg a legféltettebb titkait, ráadásul többször hangsúlyozta, hogy higyjem már el magamról, hogy gyonyörű lány vagyok, és nagyon különleges. De soha jelét nem adta, hogy köztünk lehetne valami, mindig valami elérhetetlen lány után vágyakozott és rendzserint velem beszélte meg a nő ügyeit is

2022. aug. 29. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mint írtam, az emberek nem változnak.

Ha valaki tetszett, akkor az bármennyi idő utn is tetszeni fog.

Míg ha valaki nem - ez a te eseted, hiszen ha valóban igazán tetszettél volna a srácnak akkor lett volna kapcsolat -, az későb sem fog. Kb ugyanaz lesz, mint anno: dugogoatni szuper leszel, de nem fog veled megjelenni sehol, hogy maradjon esélye annál, akit valójában kapcsolatra el tudna képzelni maga mellé.

Sokkal jobbat tennél magaddal, ha nem foglalkoznál vele tovább - bullshit, hogy elfelejtetted, hiszen elég volt meglátnod a nevét a szaktársaid között és máris megdobbant a szíved.

Ezeket a dumákat pedig, hogy hidd már el, hogy jaj de gyönyörű vagy csak azért mondta, nehogy lelépjen mellőle az ingyen szex. Ez ugyanaz mint amikor a nő mondja a férfinek, hogy "jaj, bárcsak olyan pasim lehetne, mint amilyen te vagy" -> és ha mondod, hogy tessék, itt vagyok, akkor meg megy a himihumi. "Csak testvérként tudok rád tekinteni", stb.

Ez mind-mind egyenlő azzal, hogy "nem tetszel eléggé, de arra pont jó vagy, hogy ingyen szexet (férfi esetében)/ingyen figyelmet (nő esetében) kapjak tőled".

El kell fogadnod, hogy SOHA NEM FOGTOK ÖSSZEJÖNNI.

Akkor sem, ha ismét elkezdtek beszélgtni meg szexelni. Nem lesztek egy pár. Megdug majd a koliszobában, aztán megy azok után, akik valójában tetszenek neki. Te pedig szép lassan kifordulsz majd önagadból a sok húzd meg - ereszd meg játszma után, rámegy a mentális egészséged. És amikor majd sok én után úgy érzed túl vagy rajta, és esélyt adsz egy irántad komolyan érdeklődő srácnak, na az ő nyakába fogd majd zúdítani az elmúlt évek minden keserűségét.

2022. aug. 29. 14:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja és még egy gondolat:

Arra is rá kell jönnöd, hogy egyáltalán nem bánt jól veled. Sőt!! Teljesen szándékosan rabolt el sok-sok időt az életedből. Tudom nehéz ezt belátni, mert akkor szembe kellene nézni azzal, hogy milyen naiv és együgyű voltál azokban az években. Nem egyszerű, tapasztalatból tudom én is. Rájönni, hogy tényleg kötöznivaló idióta voltál, amiért engedted, hogy ezt valaki megtegye veled. Ezzel együtt érdemes minél hamarabb szembesülni vele, meggyászolni ezt az elvesztegetett időt és inkább a jövőre koncentrálni. A helyedben egyáltalán nem is venném fel vele a kapcsolatot, és megkérném, hogy ő se keressen téged. Szakmai dolgokkal kapcsolatosan sem.

De úgysem ezt fogod csinállni. Hanem bejárod majd az előző válaszomban leírt utat. Na és AKKOR, amikor annak az útnak a végén vagy, az már sokkal lentebb lesz, mint ahol most. Sok sikert a felépüléshez előre is!

2022. aug. 29. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
5&6 nak igaza van. Az külön szemétség hogy téged krogatott miközben veled beszélte meg, hogy éppen ki más után nyáladzik. Pondró az ilyen.
2022. aug. 29. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!