Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az ilyen viselkedést mire véljem?
Azt jelenti, hogy edzés közben szívesen veszi a társaságodat, de a magánéletében hagyd békén.
A FB jelölést meg sokan ismerkedésre használják (rendszeresen tapasztalom...) így gondolom amiatt se fogadta el.
2023. nov. 14. 08:11
2/15 A kérdező kommentje:
Furcsa, én például tényleg nem akartam semmi különöset vele. Nem vagyok egy feleslegesen küszködő típus, sem zaklató. Aztán lehet, csak magamból indulok ki, mások meg rosszabbak.😄
Nem akar veled járni, de ettől függetlenül nincs köztetek semmi feszkó, minden marad a regiben, a teremben miért ne válthatnatok pár szót.
2023. nov. 14. 09:02
4/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én az a fajta vagyok, aki vagy beszélő viszonyban vagyok valakivel vagy teljesen ignorálom az illetőt. Esetleg köszönök.
Ezek után én is kerülném vele a kontaktot, max köszönnék neki.
2023. nov. 14. 09:31
Igazából ő tudja felnőttként kezelni a dolgot, nem akar többet, nincsenek sételmei, neked viszont sérült az egód. Valószínüleg közvetlen típus, aki szívessen cseveg, de nem akar többet. Facebookon én sem jelölök vissza akárkit, csak akit tényleg ismerek.
2023. nov. 14. 10:50
7/15 A kérdező kommentje:
Nem, nagyon nem közvetlen amúgy senkivel. Rajtam kívül talán ha két emberrel láttam beszélni, abból is az egyik a személyi edző volt.
"aki vagy beszélő viszonyban vagyok valakivel vagy teljesen ignorálom az illetőt. Esetleg köszönök."
Igen, és ez a beszélőviszony.
Ha nem akart randizni, akkor minek jelölgeted Facen? EGyáltalán tudta, hogy az te vagy? Tudja a neved? Felismerhető vagy a fotón? Lehet, aznap egy lendülettel letörölt három random embert, meg sem nézte őket.
2023. nov. 14. 11:35
9/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de kérlek, olvasd el figyelmesebben, ha írsz. Elhívtam, nemet mondott, utána több alkalommal beszéltünk. Ezek után, hogy feldobta a Facebook, bejelöltem. És igen, a nevem is tudja, felismerhető is vagyok. Komolyan, ennyire paranoid itt már néhány ember?
Tehát nem kifejezetten egy szociális pillangó.
Egyszerű: Neki pont elég a benti beszélgetés. Nem feltétlenül veled van a gond, valakinek (mint pl. én is) egyszerűen kicsi a szociális akksija :D
Gondolom nem szeretné, ha edzésen kívül is irkálnál, esetleg újra próbálkoznál (akkor is, ha ez eszedben sincs)
2023. nov. 14. 12:02
Kapcsolódó kérdések: