Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, az ilyen viselkedést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az ilyen viselkedést mire véljem?

Figyelt kérdés
Egy edzőterembe járunk egy lánnyal. Beszédbe elegyedtünk többször is. Mivel úgy ítéltem meg, hogy lehet esélyem, elhívtam randizni. Nem. Oké, megyek tovább. Utána még párszor beszéltünk, Facebook feldobta a profilját, bejelöltem, elutasított. Nyilván ezek után nem mentem oda jópofizni, ő viszont igen, mintha mi sem történt volna.
2023. nov. 14. 07:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az a facebook az manapság eléggé intim szféra lett, kár volt csak így jelölnöd. Egyébként ez, plusz a korábbi tény hogy randit is visszautasította, ez szerintem egész jól behatározza a lehetőségeidet. Romantikus közeledést nem akar, életébe beengedni se igazán akar, viszont ott helyben a teremben beszélgetni veled az teljesen rendben van neki. Szóval ha neked ez oké, akkor beszélgessetek odalent, és ennyi. Ő legalább következetes és nem játszmázott veled, szerintem teljesen érthetőek a jelzései és a viselkedése is.
2023. nov. 14. 12:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Oké, biztos igazatok van, de ellenkező esetben, amikor én offoltam lányt, gondoltam, hogy attól még lehetünk jóban, és nagyon ridegen reagált, amikor csak odamentem csevegni. Ez még egyetemi sztori.
2023. nov. 14. 12:38
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg mas csavokat akar feltekennye tenni a terembe h veled beszelget.
2023. nov. 14. 12:53
 14/15 A kérdező kommentje:
Még az is lehet 😄 oké, alakul ahogy alakul. Köszönöm mindenkinek a hozzászólást.
2023. nov. 14. 12:57
 15/15 anonim ***** válasza:

"Komolyan, ennyire paranoid itt már néhány ember?"

Nem vagyok paranoid, de ilyen helyeken a legtöbben csak keresztneved mondanak, amit sokan abban a pillanatban el is felejtenek.

2023. nov. 14. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!