Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen hihetetlen sok szingli férfi?
19:54-es
Fordítva is van ilyen….full semmilyen a fiú, el van hízva, mindig zsíros a haja. Bután beszél…de kijelentette, hogy ő nem eri be átlag lányokkal.
És nem egy srácot ismerek ilyen felfogással.
Igazából kár vitatkozni nagyon…..akár hiszitek akár nem. ( ez leginkább a férfiakra vonatkozik, mert inkább ők nem bírják felfogni) hogy mindegyik nemben vannak igazi nyomik, akiknek egekben az elvárásaik
Írjattok akármit nőként csak létezni kell és máris kapós vagy a társkeresési piacon, egy átlagos vagy főleg egy csúnya férfi meggebedhet csak megaláztatást fog kapni
Amúgy akit ismerek senki nem akar egyedül lenni csak a mai társadalomban csak a külsőségek számítanak ezért nem léket párjuk
De ha elég csak léteznem, akkor a pinámat akarják. Nem érdekel senkit, ki vagyok. Ennél a magány is jobb.
Mellesleg nagyon kevés jó pasi van, szóval a kapósság szart sem ér.
20:04
Átlagos csajszi vagyok, de ÁTLAGOS és ÁTLAG AlATTI fasziktól is nagyon sok megaláztatást kaptam🙃
Úgy, hogy egy a szövegelés, hogy csak létezni kell és husss minden szipiszuper ez egy nagy butaság.
55 igen a legtöbb azt akarja csak de ti meg esélyt sem adtok a normális szerető pasiknak mert azon nem néznek ki olyan jól
Inkább mindig a bunkót választjátok aki megaláz de jól néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!