Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom hogy a 30 év alattiaknak, de főleg a 23 - 26 év körülieknek hihetetlen mértékben számít a külső?
38 éves vagyok, az én korosztályomban is számít azért a külső, de teljesen megdöbbentem amit tapasztaltam a cégnél, most jött hozzánk három pályakezdő fiatal lány két 24 éves és egy 25 éves.
Egyik nap beszéltünk a pasikról és teljesen meglepett hogy teljesen helyes csávókra rámondják hogy ronda, tényleg a felső két százalék jön be nekik például Ryan Goslingra is rámondta az egyik hogy szerinte csúnya, mert nem elég férfias..
Tényleg az a hihetetlen sármos címlapról kilépő férfiak az eseteik, persze mind a három lány több mint négy éve szinglik
2. Ez volt az első, nem tudom honnan veszed ......
De ezek szerint látom állandóan itt vagy és az összes kérdéseket olvasod azt meg is jegyzed őket, látom neked sincs jobb életed, mint a GYK
Nyugi, 30 felettieknek is. :)
32 vagyok, és a pasik felét, aki 22 évesen még megfelelt, ma már kiröhögném.
Nekem is a férfiak kb 2%-a tetszik. De nem feltétlen a felső 2%. Elég különböző kinézetű (volt kövér magas és alacsony kockahasú is) partnerein voltak, mindig megfogott valami bennük, leginkább hogy mind bitang érdekes volt.
Másfél éve vagyon szingli, eddig 2 férfi érdekelt összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!