Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen hihetetlen sok szingli férfi?
Nem szép a lelked azért nem kellesz a nőknek, mert ők aztán az igazi földre szállt angyalok, hagyjuk már...
Sok nő begubózik otthon, várják a simogatós telefon és a számitógép előtt hogy jelentkezzen a királyfi, egy bizonyos korig nekik ez igy jó és kényelmes mert virtuálisan bátran lehet válogatni. Szerintem a férfiak bátrabban mozdulnak ki, akár egyedül is és próbálkoznak inkább kevesebb mint több sikerrel mert a modern kori párkeresés már nem igy működik.
30 akkor nyílván olyan helyen voltál ahol sikeres menő férfiak dolgoztak, ahol meg én dolgoztam gyárba szalagmunkán ott az összes 30 alatti srác szingli volt pedig próbálkoztak folyton, a jó kinézetűeknek meg egyékszakás kalandok összejöttek de amint megtudja egy nő hogy egyserűbb melós vagy faképnél hagy
31 azt tegyük hozzá hogy nőként nem is kell többet tenni, csak felmenni a netre és özönlenek is a jobbnál jobb pasik, társkeresőre sem kell regisztrálni csak létezni és annyi ajánlatot kap egy nő hogy csak győzze válogatni
"nőként nem is kell többet tenni, csak felmenni a netre és özönlenek is a jobbnál jobb pasik"
Megmondod, ez melyik társkereső, vagy az ország melyik része? Köszi.
33-as
Hogy létezhet az, hogy én egy nőt sem ismerek aki ezért offolta a másikat?😅
Volt már hasonló kérdés hetekkel később ami erre irányult. Kíváncsiságból megkérdeztem jó sok faszit, hogy velük történt-e már ilyen…de érdekes módon egyikkel sem😅😅
Persze nem állítom, hogy nincs ilyen. De ha ilyen gyakori ez az ismerőseid között akkor talán az én ismerettségi körömben illetve az ismerőseim ismeretségi körében is kellene, hogy legyen😅
Valszeg ez csak ilyen szövegelés, hogy fogja valamire az illető, hogy mert ő egy szegény melós férfi és ezért hagyták ott
34 nem kell társkereső sem nekem mutatták már nők hogy simán facebookon napi többszáz jó pasi próbálkozik be
35 és csak a te tapasztalatod létezik? Nekem a szemebe is mondják hoyg nem szégyenkeznek egy csóró melóssal amikor a barátnőknek mérnők barátjaik vannak
19:26 ahogy írtam nem állítom, hogy nincs olyan nő amit mondasz. De az képtelenség, hogy az összeset faképnél hagyták a munkája végett….ja bocs csak a jóképűekre volt ez érvényes.
Amit pedig a 34-es nek szántál. Gondolom a fullos, felső kategóriás lányok mutatták neked….igen nekik valóban rengeteg faszi írogat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!