Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen hihetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen hihetetlen sok szingli férfi?

Figyelt kérdés
Kollégák barátok stb. között rengeteg a szingli férfi... egyszerűen nem találják a társukat...
2024. ápr. 22. 16:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/111 anonim ***** válasza:
35%

Nem szép a lelked azért nem kellesz a nőknek, mert ők aztán az igazi földre szállt angyalok, hagyjuk már...

Sok nő begubózik otthon, várják a simogatós telefon és a számitógép előtt hogy jelentkezzen a királyfi, egy bizonyos korig nekik ez igy jó és kényelmes mert virtuálisan bátran lehet válogatni. Szerintem a férfiak bátrabban mozdulnak ki, akár egyedül is és próbálkoznak inkább kevesebb mint több sikerrel mert a modern kori párkeresés már nem igy működik.

2024. ápr. 22. 19:03
 32/111 anonim ***** válasza:
20%
Simogatós telefon?
2024. ápr. 22. 19:05
 33/111 anonim ***** válasza:
52%

30 akkor nyílván olyan helyen voltál ahol sikeres menő férfiak dolgoztak, ahol meg én dolgoztam gyárba szalagmunkán ott az összes 30 alatti srác szingli volt pedig próbálkoztak folyton, a jó kinézetűeknek meg egyékszakás kalandok összejöttek de amint megtudja egy nő hogy egyserűbb melós vagy faképnél hagy

31 azt tegyük hozzá hogy nőként nem is kell többet tenni, csak felmenni a netre és özönlenek is a jobbnál jobb pasik, társkeresőre sem kell regisztrálni csak létezni és annyi ajánlatot kap egy nő hogy csak győzze válogatni

2024. ápr. 22. 19:09
 34/111 anonim ***** válasza:
21%

"nőként nem is kell többet tenni, csak felmenni a netre és özönlenek is a jobbnál jobb pasik"

Megmondod, ez melyik társkereső, vagy az ország melyik része? Köszi.

2024. ápr. 22. 19:15
 35/111 anonim ***** válasza:
5%

33-as

Hogy létezhet az, hogy én egy nőt sem ismerek aki ezért offolta a másikat?😅

Volt már hasonló kérdés hetekkel később ami erre irányult. Kíváncsiságból megkérdeztem jó sok faszit, hogy velük történt-e már ilyen…de érdekes módon egyikkel sem😅😅

Persze nem állítom, hogy nincs ilyen. De ha ilyen gyakori ez az ismerőseid között akkor talán az én ismerettségi körömben illetve az ismerőseim ismeretségi körében is kellene, hogy legyen😅

Valszeg ez csak ilyen szövegelés, hogy fogja valamire az illető, hogy mert ő egy szegény melós férfi és ezért hagyták ott

2024. ápr. 22. 19:15
 36/111 anonim ***** válasza:
45%
Úgyhogy ugyanannyi a szingli nők száma!
2024. ápr. 22. 19:25
 37/111 anonim ***** válasza:
48%

34 nem kell társkereső sem nekem mutatták már nők hogy simán facebookon napi többszáz jó pasi próbálkozik be

35 és csak a te tapasztalatod létezik? Nekem a szemebe is mondják hoyg nem szégyenkeznek egy csóró melóssal amikor a barátnőknek mérnők barátjaik vannak

2024. ápr. 22. 19:26
 38/111 anonim ***** válasza:
0%

19:26 ahogy írtam nem állítom, hogy nincs olyan nő amit mondasz. De az képtelenség, hogy az összeset faképnél hagyták a munkája végett….ja bocs csak a jóképűekre volt ez érvényes.

Amit pedig a 34-es nek szántál. Gondolom a fullos, felső kategóriás lányok mutatták neked….igen nekik valóban rengeteg faszi írogat

2024. ápr. 22. 19:43
 39/111 anonim ***** válasza:
45%
És azt ne hidd, hogy egy átlagos vagy átlag alatti csajszinak is rengeteg férfi írna….kb emberszámba sem veszik nem hogy írnának nekik.
2024. ápr. 22. 19:46
 40/111 anonim ***** válasza:
16%
Az ismerőseim túlnyomó többsége férfi, és szinte egy szem szingli, vagy szingli sokáig hacsak tudatosan nem azt akarják.
2024. ápr. 22. 19:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!