Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen hihetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen hihetetlen sok szingli férfi?

Figyelt kérdés
Kollégák barátok stb. között rengeteg a szingli férfi... egyszerűen nem találják a társukat...
2024. ápr. 22. 16:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/111 anonim ***** válasza:
45%
Hol ez a rengeteg szingli férfi, mert mikor én szingli voltam, pont azt néztem, hogy mindenkinek nője van :) (Igen, a nem kifejezetten jó csávóknak is. Aki szingli volt az max a büdös fingós kolléga volt.)
2024. ápr. 22. 18:22
 22/111 anonim ***** válasza:
51%

A nők túl sokat akarnak.

Jobb a nyugalom.

2024. ápr. 22. 18:23
 23/111 anonim ***** válasza:
39%
18:23-as mint ahogy a férfiak is.
2024. ápr. 22. 18:24
 24/111 anonim ***** válasza:
28%
23,hazudsz
2024. ápr. 22. 18:27
 25/111 anonim ***** válasza:
38%
Már sokszor le lett írva hogy azért mert a nők csak a pasik felső 20 százalékára (chadek) hajlandó ránézni, az átlagos vagy azalatti férfiaknak esélytelen nőhöz jutni
2024. ápr. 22. 18:35
 26/111 anonim ***** válasza:
24%

"10/4 es férfiként nem jó nekem a 10/1 nő,ez nagy elvárás?"

Az a baj, hogy neked a 4-es sem jó, vagy szentül hiszed, hogy a 4-es nőben a modell.

2024. ápr. 22. 18:37
 27/111 anonim ***** válasza:
43%
21, szerintem pont ebből a "büdös fingós kolléga" kategóriából jön össze a rengeteg. Én is akárhányszor találkoztam egy kicsit is jobb férfival, rendre kiderült, hogy van valakije. Meg azoknak is, akikkel én már nagyon meggondoltam volna, hogy kezdjek-e, és inkább a nem felé hajlottam volna. Szinglit csak olyat láttam mindig, és látok most is, akin nem kell gondolkodni, egyértelmű, hogy nem... Leszámítva egy-egy kivételt, akivel vagy sosem találkozunk, vagy pont nem jövök be neki.
2024. ápr. 22. 18:39
 28/111 anonim ***** válasza:
46%

25-ös…hmmm. Fura…a valóéletben annyi de annyi full átlagos vagy átlag alatti férfi szambázik együtt a párjával mint a fene.

És kétlem, hogy gazdag lenne mindegyik. (Csak megjegyeztem mielőtt még el lenne sütve)

2024. ápr. 22. 18:50
 29/111 anonim ***** válasza:
34%

Meg most ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy a férfiak a nők 20%at akarják csak…a fullos pi*ákat. Ami még előbb lenne igaz is.

Mennyi olyan kérdés van, hogy nem vagyok jó faszi, de csinos szép nőt akarok magamnak. Miért csak a csúnya, kövér nők vesznek észre?

Folyamat az megy, hogy a férfiak jobb és jobb nőket akarnak…bezzeg ha meg elutasítják őket ezek a bizonyos lányok, jön a betanult szöveg hogy a pénz a pénz pénz, nem vagyok izmos ezért nem kellek, meg jóképű sem…mert ennyi kell a lányoknak.

Tisztelet a kivételnek!!!! Sok normális faszit is ismerek!

2024. ápr. 22. 18:55
 30/111 anonim ***** válasza:
29%

27# Dettó, ezért sem értem, hol vannak tömegével ezek a szingli férfiak. 2-3 éve egy elég nagy cégnél dolgoztam, 800 fő kb, nyilván nem voltam mindenkivel olyan viszonyban, de azért 100-150 emberrel biztos dumáltam ott felületesen az ottlétem alatt, tippre a férfiak 70%-ától biztosan elhangzott, hogy a feleségem, a barátnőm, párom így-úgy. Akikkel nem dumáltam csak feldobálta a Facebook mint lehetséges ismerős, azoknál is kint virított gyakran a barátnő.

A huszonévesek gyakrabban szinglik, de azok is legtöbbször átmenetileg, 30 felett meg gyakorlatilag tényleg csak az szingli hosszútávon, akiről vagy üvölt az indok, hogy miért az, vagy mondjuk saját döntésből, mert nemrég szakított, plátói szerelme van, nem ér rá egyáltalán, vagy ilyesmi, de nem egy gyakori jelenség.

Persze lehet a kérdező olyan helyen dolgozik, ahol mindenki ilyen “büdös, fingós”. :)

2024. ápr. 22. 18:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!