Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek lennének a nők nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek lennének a nők nagy igényei? Ez nem is sok.

Figyelt kérdés

Jó ideje foglalkoztat ez a téma, de nincs hosszú lista.

A nagy farok, pénz, esetleg magasság mellett mi kell? Semmi. A belső az max csak bónusz, ha ezek megvannak, de nem elvárás. A hulladék személyiségű, jellemre 0 férfiak többsége mellett mindig van nő. Miért? Mert a 3 női elvárás legalább egyikével rendelkeznek.

Nagy farok/pénz/magasság/arc

Ezek kellenek és tiéd a komplett női nem.

Nagy farok: Jobban keresik, mint az aranyat. Megcsalás, szakítás esélye kb 0 + veled csalják a párjukat, ha neki kicsi

Pénz: A férfi legfontosabb tulajdonsága. A nők top1 szempontja. Elvárják a költést, szóval addig van nőd, amíg tellik a bérleti díjára. Egy kérdésnél az egyik nő szerint udvarlás=pénz költés a nőre

Magasság/jóképű arc: A legtöbb férfit is felülmúlják a nyáladzásban, ha látványról van szó. Ők szednek fel téged.

A 4-ből minél több van, értelemszerűen annál jobb, de már 1 is elég egy barátnőhöz. Szóval nem kell hosszú listára gondolni.

2024. ápr. 11. 17:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
Te gondolom hapsi vagy. Én nő. Hidd el, én tapasztaltam, amiről te csak gondolsz valamit.
2024. ápr. 16. 15:57
 52/64 A kérdező kommentje:

Nagyon értelmes vagy ezzel a "én nő vagyok, te meg férfi" érvvel.

2024. ápr. 16. 16:02
 53/64 A kérdező kommentje:
Te vagy a #41 is?
2024. ápr. 16. 16:03
 54/64 anonim ***** válasza:
Úgy látom, veled szemben valóban felesleges minden érv.
2024. ápr. 16. 16:04
 55/64 A kérdező kommentje:
Egy érvet nem írtál. A kérdésre se válaszoltál.
2024. ápr. 16. 19:03
 56/64 anonim ***** válasza:

Válaszoltam csak rögtön közölted hogy hazudok

Elfelejtettél előre szólni, hogy pontosan mit kell válaszolni

2024. ápr. 16. 19:21
 57/64 anonim ***** válasza:

A pénz fontos mert abból él mindenki. Kell, hogy a pasi is kereső képes legyen, mert a női társa míg meggebed a munkában, hogy tudjanak egy színvomalat tartani az nem lesz jótékony hatással a kapcsolatra. Van ismerős ahol már fenn áll így egy furcsa kapcsolat, de nem is tekint férfiként a nő a pasira ezek miatt.

Kinézet kell, de ezt érteni kell úgy, hogy a szimpátia. Millióféle lehet. Van akinek nem is tetszik az ami a másiknak igen. Tehát ez relatív.

Az összes többi is mind az.

Ami fontos egy kapcsolatban az az, hogy fizikálisan is vonzódjanak egymáshoz a párok az mellett, hogy a lelkét is megértik úgy egymásnak, hogy nem csupán elbeszélés megy egymás mellett. Ne gorombaságnak higyjenek minden szót ha épp humorizál vagy épp kiöntik a szívűket egymasnak. Úgy gondolom ezek a fontosak egy férfi-női kapcsolatban. Ha ez nincs meg, ott ette meg a fene az egészet.

2024. ápr. 16. 19:37
 58/64 anonim ***** válasza:

Kérdező ha te valóban szeretnél nőt, de valóban csak a méreted okán nem mernél szexelni, már régen megoldást találhattál volna a problémádra.

Rengeteg ország van ahol az átlagméretek jóval kisebbek mint a magyaroknál. Ahol pedig kisebbek a farkak ott kisebbek és szűkebbek a puncik is. Minden efféle problémádat megoldhatnád más országokban, ha akarnád. De mivel eszed ágában sincs megoldani, ezért csak siránkozni tudsz.

Mire jó ez az örökös siránkozás?

Élvezed?

2024. ápr. 17. 05:21
 59/64 A kérdező kommentje:

Te vagy a 41-es? Erre hol válaszoltál? Milyen érveket írtál?

A pénznél általában nem az az elvárás, hogy dilgozzon valamit. Az arc relatív, de a többi nem.

Ezek a belső dolgok, ha tényleg számítanánaj, akkor rengetegen lennének egyedül azok közül, akik párkapcsolatban/házasságban élnek.

Te mi a fenéről beszélsz? Költözz el, ha annyira odavagy azokért az országokért.

2024. ápr. 17. 09:45
 60/64 anonim ***** válasza:
Neked nem azért nincs nőd, mert ronda vagy vagy kicsi a pöcsöd. A modorod meg az agresszív természeted miatt menekülnek előled.
2024. ápr. 17. 09:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!