Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek lennének a nők nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek lennének a nők nagy igényei? Ez nem is sok.

Figyelt kérdés

Jó ideje foglalkoztat ez a téma, de nincs hosszú lista.

A nagy farok, pénz, esetleg magasság mellett mi kell? Semmi. A belső az max csak bónusz, ha ezek megvannak, de nem elvárás. A hulladék személyiségű, jellemre 0 férfiak többsége mellett mindig van nő. Miért? Mert a 3 női elvárás legalább egyikével rendelkeznek.

Nagy farok/pénz/magasság/arc

Ezek kellenek és tiéd a komplett női nem.

Nagy farok: Jobban keresik, mint az aranyat. Megcsalás, szakítás esélye kb 0 + veled csalják a párjukat, ha neki kicsi

Pénz: A férfi legfontosabb tulajdonsága. A nők top1 szempontja. Elvárják a költést, szóval addig van nőd, amíg tellik a bérleti díjára. Egy kérdésnél az egyik nő szerint udvarlás=pénz költés a nőre

Magasság/jóképű arc: A legtöbb férfit is felülmúlják a nyáladzásban, ha látványról van szó. Ők szednek fel téged.

A 4-ből minél több van, értelemszerűen annál jobb, de már 1 is elég egy barátnőhöz. Szóval nem kell hosszú listára gondolni.

2024. ápr. 11. 17:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
Nekem a nyitott gondolkodású férfiak tetszenek. Aki néha, ha nagyon lent van támogathatom segíthetek neki kijönni, és képes is lesz rá, hogy kijöjjön, mivel képes más prespektívából látni a dolgokat és nincs ilyen beszűkült látásmódja. Ráadásul felismeri a rossz gondolatokat, amiket csak azért gondol, mert magalatt van és dühös és így próbálja nyugtatni magát, hogy bebeszéli magának minden lánynak csak ez kell és még inkább elcsúfitja magában a lányokról alkotott képet. És miután kidühöngte magát és rájött, hogy ezek csak rossz gondolatok és nem reálisak azt mondja sajnálom tényleg nem minden nő ugyanolyan köszönöm, hogy megmutatad ezt nekem. Komolyan mondom álom pasas!
2024. ápr. 11. 22:22
 22/64 A kérdező kommentje:

Én is egész életemben egy nőt szerettem volna, akivel élethosszig tart. Vagy te szerettél volna többel is lenni?

Köszi a választ. Igen, az arc relatív.

2024. ápr. 12. 08:36
 23/64 A kérdező kommentje:

Kire gondolsz?

2024. ápr. 12. 08:42
 24/64 A kérdező kommentje:
2024. ápr. 12. 08:44
 25/64 anonim ***** válasza:

A 12-es vagyok, azt hiszem engem kérdeztél valahol, hogy akkor mik az elvárásaim. Amit linkeltél fentebb, a 31-es válaszoló nőt, az kb teljesen igaz rám is. (Nem olvastam végig nagyon elmélyülve, de a lényeg átjött.)

Szerintem a nők "működését" talán úgy lehet a legegyszerűbben megmagyarázni, hogy pont az ellentéte, mint amit az incelek képzelnek és hangoztatnak pl. itt a gyakorin. Többször belefutottam ilyen incel kommentekbe, és tényleg megmosolyogtató néhol, hogy mennyire nem értik az egészet, azt se tudják kb milyen rendezvényen vannak.

De persze az is tény és valóság, hogy a nők mind különbözőek (ez is eltér attól, amit az incelek gondolnak).

2024. ápr. 12. 09:17
 26/64 anonim ***** válasza:

Mert mindig is A férfi érdekelt, ugy egyben. Es ha már megvan a vonzalom, netán érzelem is, akkor pont nem azon a kis valamin fog múlni a dolog.

Persze más érzés, de mind tud jó lenni, még a kb 10 cm-t is tudtam élvezni, még a kb 18 már fáj. Igaz régebben elég szűk is voltam, de azóta a 2 gyerek ezt "elintézte", és mostmár bizony néha jó lenne a csuklóvastag, de sose cserélném le, vagy csalnám meg a férjem emiatt. Mert szeretem, úgy ahogy van.

2024. ápr. 12. 09:38
 27/64 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Mit gondolnak az incelek? Így nem tudom, hogy minek az ellenkezője igaz.

Tehát hiányérzeted van. Intim tornát próbáltad? Nagy méretű segédeszköz?

2024. ápr. 12. 09:59
 28/64 anonim ***** válasza:

#27 kb minden kérdés alá benyögik az ökörségeiket, szóval biztos belefutsz incel teóriákba (nagyjából naponta tizenötbe legalább :D)

Nagyjából olyanokat olvastam tőlük, hogy a nőknek csak a bunkó, agresszív, bünöző pasik kellenek, akik már lehúztak pár évet a sitten. De azt is sok incel állítja, hogy a nőknek csak a nagy farok, a magas testalkat, meg a sok pénz számít.

Aláírom, hogy ha az alvilágban vagy egy cigányputriban akarsz becsajozni, akkor a fentiek még igazak is lehetnek, de mondjuk rajtad áll, hogy a normálisabb, iskolázott, kulturált rétegben keresed a társad, vagy a szemétben turkálsz-e inkább, aztán panaszkodsz, hogy csak szemetet találsz.

2024. ápr. 12. 10:11
 29/64 A kérdező kommentje:

Ha szerintük priusz kell hozzá, akkor miért nem mennek börtönbe?

A második elvárás csoportot én nőktől szoktam hallani. Azért is a kérdés. Ezt látni/hallani.

2024. ápr. 12. 10:58
 30/64 A kérdező kommentje:
2024. ápr. 12. 10:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!