Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek lennének a nők nagy igényei? Ez nem is sok.
Jó ideje foglalkoztat ez a téma, de nincs hosszú lista.
A nagy farok, pénz, esetleg magasság mellett mi kell? Semmi. A belső az max csak bónusz, ha ezek megvannak, de nem elvárás. A hulladék személyiségű, jellemre 0 férfiak többsége mellett mindig van nő. Miért? Mert a 3 női elvárás legalább egyikével rendelkeznek.
Nagy farok/pénz/magasság/arc
Ezek kellenek és tiéd a komplett női nem.
Nagy farok: Jobban keresik, mint az aranyat. Megcsalás, szakítás esélye kb 0 + veled csalják a párjukat, ha neki kicsi
Pénz: A férfi legfontosabb tulajdonsága. A nők top1 szempontja. Elvárják a költést, szóval addig van nőd, amíg tellik a bérleti díjára. Egy kérdésnél az egyik nő szerint udvarlás=pénz költés a nőre
Magasság/jóképű arc: A legtöbb férfit is felülmúlják a nyáladzásban, ha látványról van szó. Ők szednek fel téged.
A 4-ből minél több van, értelemszerűen annál jobb, de már 1 is elég egy barátnőhöz. Szóval nem kell hosszú listára gondolni.
Én is egész életemben egy nőt szerettem volna, akivel élethosszig tart. Vagy te szerettél volna többel is lenni?
Köszi a választ. Igen, az arc relatív.
Kire gondolsz?
Itt a 31-es nőként érdekeseket írt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A 12-es vagyok, azt hiszem engem kérdeztél valahol, hogy akkor mik az elvárásaim. Amit linkeltél fentebb, a 31-es válaszoló nőt, az kb teljesen igaz rám is. (Nem olvastam végig nagyon elmélyülve, de a lényeg átjött.)
Szerintem a nők "működését" talán úgy lehet a legegyszerűbben megmagyarázni, hogy pont az ellentéte, mint amit az incelek képzelnek és hangoztatnak pl. itt a gyakorin. Többször belefutottam ilyen incel kommentekbe, és tényleg megmosolyogtató néhol, hogy mennyire nem értik az egészet, azt se tudják kb milyen rendezvényen vannak.
De persze az is tény és valóság, hogy a nők mind különbözőek (ez is eltér attól, amit az incelek gondolnak).
Mert mindig is A férfi érdekelt, ugy egyben. Es ha már megvan a vonzalom, netán érzelem is, akkor pont nem azon a kis valamin fog múlni a dolog.
Persze más érzés, de mind tud jó lenni, még a kb 10 cm-t is tudtam élvezni, még a kb 18 már fáj. Igaz régebben elég szűk is voltam, de azóta a 2 gyerek ezt "elintézte", és mostmár bizony néha jó lenne a csuklóvastag, de sose cserélném le, vagy csalnám meg a férjem emiatt. Mert szeretem, úgy ahogy van.
Köszi a választ. Mit gondolnak az incelek? Így nem tudom, hogy minek az ellenkezője igaz.
Tehát hiányérzeted van. Intim tornát próbáltad? Nagy méretű segédeszköz?
#27 kb minden kérdés alá benyögik az ökörségeiket, szóval biztos belefutsz incel teóriákba (nagyjából naponta tizenötbe legalább :D)
Nagyjából olyanokat olvastam tőlük, hogy a nőknek csak a bunkó, agresszív, bünöző pasik kellenek, akik már lehúztak pár évet a sitten. De azt is sok incel állítja, hogy a nőknek csak a nagy farok, a magas testalkat, meg a sok pénz számít.
Aláírom, hogy ha az alvilágban vagy egy cigányputriban akarsz becsajozni, akkor a fentiek még igazak is lehetnek, de mondjuk rajtad áll, hogy a normálisabb, iskolázott, kulturált rétegben keresed a társad, vagy a szemétben turkálsz-e inkább, aztán panaszkodsz, hogy csak szemetet találsz.
Ha szerintük priusz kell hozzá, akkor miért nem mennek börtönbe?
A második elvárás csoportot én nőktől szoktam hallani. Azért is a kérdés. Ezt látni/hallani.
6-os, 8-as is érdekes:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!