Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek lennének a nők nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek lennének a nők nagy igényei? Ez nem is sok.

Figyelt kérdés

Jó ideje foglalkoztat ez a téma, de nincs hosszú lista.

A nagy farok, pénz, esetleg magasság mellett mi kell? Semmi. A belső az max csak bónusz, ha ezek megvannak, de nem elvárás. A hulladék személyiségű, jellemre 0 férfiak többsége mellett mindig van nő. Miért? Mert a 3 női elvárás legalább egyikével rendelkeznek.

Nagy farok/pénz/magasság/arc

Ezek kellenek és tiéd a komplett női nem.

Nagy farok: Jobban keresik, mint az aranyat. Megcsalás, szakítás esélye kb 0 + veled csalják a párjukat, ha neki kicsi

Pénz: A férfi legfontosabb tulajdonsága. A nők top1 szempontja. Elvárják a költést, szóval addig van nőd, amíg tellik a bérleti díjára. Egy kérdésnél az egyik nő szerint udvarlás=pénz költés a nőre

Magasság/jóképű arc: A legtöbb férfit is felülmúlják a nyáladzásban, ha látványról van szó. Ők szednek fel téged.

A 4-ből minél több van, értelemszerűen annál jobb, de már 1 is elég egy barátnőhöz. Szóval nem kell hosszú listára gondolni.

2024. ápr. 11. 17:14
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
Oszt mit ér hogy magas, ha nincs pénze? De legalább egy kocsija vagy lakása?
2024. ápr. 11. 19:31
 12/64 anonim ***** válasza:
73%
Nekem ennél sokkal több igényem van, de most nem állok neki felsorolni. Minden nőnek más kell, nyilván én annyit várok el, amit kínálni is tudok cserébe, ezért magasak az elvárásaim is.
2024. ápr. 11. 19:47
 13/64 anonim ***** válasza:
22%
12: viszont te sem leszel fiatalabb..:DDDDD
2024. ápr. 11. 19:48
 14/64 anonim ***** válasza:
64%
#13 érdekes, a gyakoris inceleken kívül ez eddig az égvilágon senkit nem érdekelt :)
2024. ápr. 11. 19:58
 15/64 anonim ***** válasza:
76%

Pontosan. De csak mert minden pasinak az arcára van írva a pöcse mérete, és a bankszámlája aktuális egyenlege. Máskülönben ez nem is lenne lehetséges.

Amúgy ezek közül amiket irtál az arc ami valóban nagyon fontos, a magasság az már egyéni izlés. Van akinek a +20cm kell, valakinek mindegy, csak minimum ugyanakkora legyen mint ő, valakit meg az se zavar ha a pasi az alacsonyabb. Ebből szerintem a 2. a leggyakoribb, a minimum egymagas legyen.

Normális nő nem várja el a költést, legalábbis nem ugy hogy vegyél neki minden vackot, főleg drágát, max ugy hogy néha meghivd moziba, vagy vacsorázni.

A meretre nem tudok mit mondani, nekem az sose számított.

2024. ápr. 11. 20:18
 16/64 anonim ***** válasza:
0%

" De csak mert minden pasinak az arcára van írva a pöcse mérete, és a bankszámlája aktuális egyenlege."

Ezért kell megkérdezni. Első randi első kérdése, MINDIG!!

2024. ápr. 11. 20:22
 17/64 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező nagyon amatőr lehetsz ha ezeket komolyan gondolod. Olyan kozepmagas lehet a 178 centivel és majdnem 20 centi a farkam. Szted akkor ugye legalább 1 dologban megfelelek ? Ennek ellenére 1db nővel volt dolgom a 34 évem alatt.

Nagyon rossz az elméleted.

2024. ápr. 11. 21:02
 18/64 anonim ***** válasza:
72%

Volt vőlegényem 168 centi leégett frissen egyetemről kikerült csávesz volt oké fejjel és átlagos dingdonggal. És hozzá mentem volna, ha nem csal szét, és így is rengeteg csaj akarta mert hát, nagyon jó a beszélőkéje és a stílusa (többek közt), tehát erről is ennyit.

De tudod az ilyennek lehet mondani

2024. ápr. 11. 21:06
 19/64 A kérdező kommentje:

Tehát ez a 4 + sok más. Írnál pár példát?

Köszi a választ. Mi az, hogy a méret sose számított? Más méret más érzés.

2024. ápr. 11. 21:33
 20/64 anonim ***** válasza:
66%

Nem teljesen igaz. Arc. Relatív, hogy kinek mi tetszik. A férjemnek karizmatikusabb arca van, mint amit a nők helyesnek látnak. Nekem ő tetszik. Pénz? Együtt megoldunk mindent. Nem érdekelt sosem, Együtt építettük fel az életünket. Magasság? 14cm magasságkülönbség van köztünk és teljesen megfelel.

A másik méret? Teljesen jó. Nem tudom mekkora nem is érdekel.

2024. ápr. 11. 21:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!