Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a 2018 -as incelekkel 2018 óta?
Egyedül 39f incelt (36f incel eredeti nevén) látom, hogy még mindig itt kommentel.
A blackpill mozgalom kicsit mintha olyan lenne, mint a punkok a 80 -as és 90 -es években. Ahogy a mónika show -ban a csávó mondta, jönnek új emberek, meg mennek régiek. viszont az egészből soha sem lesz tömegmozgalom, mindig marginális marad.
"Látszik, hogy régen a két közösség között még nem volt ennyire éles a határ, mint ma."
Én sem incel, sem mgtow nem lehetek, amíg kapcsolatban élek, viszont szerintem butaság ez az ellentét a két tábor között.
39f incel szemlélteti ezt legjobban, aki látványosan köpködött a mgtow-ra, miközben a szemlélete jóval közelebb fekszik a mgtowhoz mint az incelekéhez
Nyíltan a nőkkel való kapcsolatok felszámolásának szükségességét hirdeti, és nem a lehetőségeket keresi. Gyakorlatilag egy szintiszta mgtow, aki megveti a mgtowt. A blackpill a mgtow édestestvére, nagyon kár ezért az ellentétért
"39f incel szemlélteti ezt legjobban, aki látványosan köpködött a mgtow-ra, miközben a szemlélete jóval közelebb fekszik a mgtowhoz mint az incelekéhez"
En tovabbra is azt mondom, hogy a manoszfera (redpill/blackpill/PUA/MGTOW/MSTOW) altal alkotott egyetemes nagykoalicio tudja rendberakni az elfajzott feministakat.
39F incel
"Ők valójában egy kategóriában vannak a bluepilled simpekkel szerintem"
Nalam a PUA volt a Blackpill eloszobaja.
39F incel
Persze, 2006-ban olvastam a Mystery Method-ot. Onnan indultam. A redpill-t kihagytam, mert a nok reakcioja egyertelmu volt. Vegul 2011-ben jutottam el a blackpill-hez, egy blogbejegyzes hatasara.
39F incel
"En tovabbra is azt mondom, hogy a manoszfera (redpill/blackpill/PUA/MGTOW/MSTOW) altal alkotott egyetemes nagykoalicio tudja rendberakni az elfajzott feministakat.":
Ezzel az elvvel sajnos az is a gond, hogy például ha a kommunista mozgalmat nézzük, akkor ők 1830 körül kezdték és 1848 felel meg 2014 -nek kb, amikortól egyértelmű volt, hogy melyik elvek győztek a mozgalmon belül.
Viszont utána további 71 évet(!) kellett várni, mire lett egy hosszabb távon is fennmaradó kommunista ország valahol és utána kezdett el jelentősen javulni a munkások életszínvonala nyugaton. Tehát ha győz a manoszféra, majd jó esetben csajozhatok 50 évesen végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!