Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen elutasítóak az incelekkel a nők?
10 éve próbálkozok de semmi nem jött össze, így nem is voltam 10 éve senkivel.
Tegnap kint voltam a Balatonon rengeteg csinos nő volt fürdőruhában. Nyilván azért 10 év szexnélküliség után nagyon felizgultam, gondoltam hátha összejön valami, kaland vagy barátnő. Így odamentem a nőhöz kedvesen hogy esetleg bekenhetem, megmasszírozhatom, van e kedve este feljönni hozzám esetleg stb. de hihetetlen stílusban elutasítottak hogy takarodjak innen, hagyjam őket, meg mit képzelek magamról, meg ez nem az a hely.....
😂😂😂 jézus
Nem baj. Kapcsolj egy kis pronhubot és verd ki.
Mondtad neki bemutatkozáskot, hogy incel vagy?
Szia, Gipsz Jakab vagyok és incel.
Ha nem, akkor valószínűleg más okból utasított vissza.
Szia peti vagyok, esetleg megbeszélnéd velem a legmélyebb titkodat?
Szia karcsi vagyok, esetleg megujjazhatlak?
Szia sanyi vagyok, beküldhetem az adóellenőrzésedet?
Király nyitás, sok sikert. :D
Mert gázul nézel ki sajnos. Nyugi én is, nem bántani akarlak, együtt érzek veled.
Ha egy jókepű srác ajánlja fel ugyanezt, vagy oda megy dumálni, a csajok legalálbb fele örömmel fogadja.
Nézd meg azt a jelenetet az amerikai pite 2-ben, mikor bedobják a rögbi labdát a csajok közé és Oz közéjük ugrik, hogy felcsalják őket a terszra.
Na, a valóságban ugyanez van. A strand amúgy is csak tényleg a top 10-15% pasinak való ismerkedés szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!