Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi történt a 2018 -as incelekk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a 2018 -as incelekkel 2018 óta?

Figyelt kérdés

Egyedül 39f incelt (36f incel eredeti nevén) látom, hogy még mindig itt kommentel.

A blackpill mozgalom kicsit mintha olyan lenne, mint a punkok a 80 -as és 90 -es években. Ahogy a mónika show -ban a csávó mondta, jönnek új emberek, meg mennek régiek. viszont az egészből soha sem lesz tömegmozgalom, mindig marginális marad.

#blackpill #incel #tömegmozgalom
ápr. 5. 23:16
 41/97 anonim ***** válasza:

38-as

Az első felével egyetértek, nem tudhatom, hogy milyen bánásmódban részesülnék, ha másképp néznék ki, mint ahogy kinézek és más ember lennék, mint amilyen vagyok. A saját tapasztalataim alatt valóban csak azt értettem, hogy én hogy látom a férfiakat., tehát erre a felére reagálnék:

Igen, a jelenlegi és a volt partnereimben is a csodálatos lényük fogott meg és ezáltal lettek SZÁMOMRA vonzóak. Amikor először találkoztam velük nem voltak vonzóak (sem taszítóak), hanem semlegesek. Kb. annyi volt a véleményem róluk, hogy "itt egy ember". Elsőre mindenki semleges külsőre, nem tud vonzó lenni anélkül, hogy megismerném a viselkedését.

Nyilván ha megszeretsz valakit vonzónak fogod látni, tehát teljesen egyértelmű, hogy a partnerem vonzó lesz, SZÁMOMRA. Viszont más nem biztos, hogy annak fogja látni. Barátnőimet látok szerelmesen, vonzónak látják a partnereiket, akiket pedig én nem látok vonzónak.

Még színész "crush"-om sincs, mert egy színész is csak az adott szerepben tud tetszeni, egy másik filmszerepben pedig egyáltalán nem, hiába néz ki ugyanúgy, de ott más ember bőrébe bújik. Ilyenkor azonosítom azzal, amilyen szerepet játszik. (Persze tisztában vagyok, hogy egy színész az illető és csak eljátssza a szerepet, így nyilván felszínes érzelmekről van szó, azért írtam, hogy "crush"). Remélem, ebből a példából átjön, amit mondani szeretnék.

ápr. 8. 17:39
 42/97 anonim ***** válasza:
40 de neked már torz az elméd mert Chadekre nyáladzol meg ezeket az autista blackpill tartalmakat nézed. Comfirmatiom bias, hiába látnád az ellenkezőjét nem fogadnád be. Bele vagy szerelmesedve a Chadekbe sajnos.
ápr. 8. 18:48
 43/97 anonim ***** válasza:

"Amúgy kb nyílt titok a legtöbb blackpill fórumon hogy van egy csomó meleg annyira nem meglepő mert megszállottan férfiak külsején nyaladzanak, elemzik, csodálják olyanok akarnak lenni mint a Chadek."

Ha ennyire otthon vagy az incelek világában, anélkül hogy tagjuk lennél férfiként, akkor te csakis egy incelekre élvezkedő homokos nyominger lehetsz, hiszen ennyire nem ásnád bele magadat az incelek dolgaiba ha nem hozzájuk vonzódsz. De a saját beteges abnormális fétiseidet ne itt éld már ki, mert az incelek valójában heteroszexuálisok, ezért nem kíváncsiak rád.

Ezt nyilván sejted, de addig amíg nem agyalnak meg nem tudsz leszállni róluk. A magadfajta nyomi homikat kasztrálni kéne

ápr. 8. 20:38
 44/97 A kérdező kommentje:
Na amint ezt a keserű kérdést kiírom.. Whatifalthist bedobta a nukleáris bombát és végre feltette első blackpill/incel videóját!
ápr. 8. 22:14
 45/97 anonim ***** válasza:

44

Remek, kezd teret nyerni a dolog. Egyre nagyobb az esély, hogy elismert lesz társadalmilag.

ápr. 9. 10:44
 46/97 anonim ***** válasza:
Látom hogy itt sokan amúgy nincsenek tisztában azzaé hogy a blackpill és az incel között baromi nagy különbség van:D. Egy blackpilles röviden igazából abban hisz, hogy a társadalmi bánásmódnak az alapja az a kinézeted, és ez nem csak a nőkkel/lányokkal van így hanem úgy unblock mindenben. Na most az incelek sokszor így gondolkoznak, de egy incel már messze túlmegy ezen, mivel ők nárcisztikusak, nincsenek tisztában saját magukkal, mert sokszor nem néznek ki rosszul csak a kinézetükre fogják azt, hogy miért nem találnak lányt maguknak, miközben azt észre sem veszik hogy azért tartja furának mindenki mert őrültek gyakorlatilag, és nem azért mert "subfive"ok. És ez csak egy dolog, mivel az incelek ahogyan mondtam nárcisztikusak, sokszor pszhihopaták is, nincsenek érzelmeik általában az emberekek felé, és radikális nőgyűlölők, ami sokszor odáig fajul, hogy tömeggyilkosok lesznek. Úgyhogy akik itt azt írták hogy "régen tökre incel voltam de mostmár nem vagyok az mert van barátnőm" azok nem incelek és soha nem is voltak azok, az incelség túlmegy azon messze hogy nem találsz barátnőt, mivel egy szingli ember általában normális, az incelség pedig egy mentális betegség, amiből amúgy szinte lehetetlen kijönni, bár lehet hogy gyógyítható, de azért nagy eséllyel ha valaki incel, akkor örök életére incel marad mert ez nem megy csak úgy el.
ápr. 28. 15:00
 47/97 anonim ***** válasza:

Te pont fordítva látod a világot 46#

Az a helyzet valójában hogy az incelek pont hogy azok akik nem nőgyűlölők, míg a blackpill akik felismerve a nők természetét törvényszerűen nőgyűlölővé válnak.

Az incelek nagyon nagyrésze ugyanis öntudatlan bluepilled hülyegyerek, akinek fogalma sincsen a nőkről vagy önmagáról, ezért gyűlőlni sem tudja a nőket.

Míg a blackpillesek tudatosak, felismerik helyzetüket, ez pedig gyakran gyűlöletet szül.

Az incel nem több mint állapot, míg a blackpill az egy erre az állapotra épített ideológia

ápr. 30. 22:35
 48/97 anonim ***** válasza:

"Az incel nem több mint állapot, míg a blackpill az egy erre az állapotra épített ideológia"

A blackpill nem ideologia, hanem tudatossag, mert gyakorlati elettapasztalatokon alapszik.

"Az incelek nagyon nagyrésze ugyanis öntudatlan bluepilled hülyegyerek"

Ebben igazad van, en is ilyen voltam sokaig, "nem talaltam meg az igazit" es tarsai.....

39F incel

máj. 1. 00:27
 49/97 anonim ***** válasza:

A saját ideológiájára mindenki azt hiszi, hogy az a Nagy Igazság :)))

máj. 1. 06:08
 50/97 anonim ***** válasza:
39f incel te a saját ideológiádat is hiteltelenítetted. Szexi exotikus európai férfi vagy, és Malajziában sem "kaptál nőt". Erre pedig gyártod a kifogásokat Vince.
máj. 1. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!