Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a 2018 -as incelekkel 2018 óta?
Egyedül 39f incelt (36f incel eredeti nevén) látom, hogy még mindig itt kommentel.
A blackpill mozgalom kicsit mintha olyan lenne, mint a punkok a 80 -as és 90 -es években. Ahogy a mónika show -ban a csávó mondta, jönnek új emberek, meg mennek régiek. viszont az egészből soha sem lesz tömegmozgalom, mindig marginális marad.
https://www.youtube.com/watch?v=oliq8m8Qph0&t=135s
Ez a videó szülte a kérdést. Most nézem csak, hogy ez már vagy 6 éve volt.
En allando vendeg vagyok, mint a nyomorusag :)
39F incel
Én valahogy utána léptem itt be, valahogy 2019/20 körül
Tehát akkor én az újak közül vagyok ha úgy vesszük
Azóta lett csajom, de a világnézetem nem változott, hiszen a valóság sem változott meg körülöttem. A közönséges vagy rondább férfiaknak továbbra is pokol a társkeresés, nincsenek valódi lehetőségei, és ez engem is érint, hiszen tudnom kell amint kilépek a kapcsolatból hogy valószínűleg soha többet nem szexelhetek az életben. Ez pedig elég visszatartó erő, bár nem ez határozza meg a döntéseimet de erősen befolyásol akkor is ha nem akarom
4: Hogy lett csajod? És milyen? Vonzódsz hozzá, kívánod igazán vagy csak ez van, és jobb, mint a semmi? A személyiségetek mennyire passzol?
Ronda nő vagyok, azért kérdezem, mert esélytelen még szexpartnert is találnom olyat, akihez nem kell egy flakon síkosító meg Daedalon... Elképzelni nem tudom, hogy társkeresési szempontból hátrányos helyzetűként mi kell ahhoz (leszámítva a csodával határos mértékű szerencsét), hogy ennél jobb jöjjön össze.
8#
Arra emlékszem én is, iszonyatos viták mentek egy-két kérdése alatt, pedig nem is volt nagy szám
Mégis rengeteg hozzászólás volt
Mostmeg nincs is már friss kérdés ami megér egy hosszabb vitát
Feminácikkal amúgy sem lehet értelmes vitát folytatni mondjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!