Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi történt a 2018 -as incelekk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a 2018 -as incelekkel 2018 óta?

Figyelt kérdés

Egyedül 39f incelt (36f incel eredeti nevén) látom, hogy még mindig itt kommentel.

A blackpill mozgalom kicsit mintha olyan lenne, mint a punkok a 80 -as és 90 -es években. Ahogy a mónika show -ban a csávó mondta, jönnek új emberek, meg mennek régiek. viszont az egészből soha sem lesz tömegmozgalom, mindig marginális marad.

#blackpill #incel #tömegmozgalom
ápr. 5. 23:16
 21/97 anonim ***** válasza:
73%
Ti jobban bele vagytok buzulva a Chadekbe meg az állkapocsba mint a nők gci.:D Erre veritek a faxotokat?
ápr. 7. 16:46
 22/97 anonim ***** válasza:

21

Ilyenről nincs szó. Az esetek többségében kerülöm az olyan embereket akiknek egyetlen vagy fő értékük a külsejük.

ápr. 7. 16:59
 23/97 anonim ***** válasza:
0%
Chadekre nyáladzo válaszolók
ápr. 7. 19:23
 24/97 anonim ***** válasza:

18

Én viszont nő vagyok, és saját tapasztalatból tudom, hogy amit ti blackpillesek terjesztetek az egyszerűen nem igaz. Viszont közben azt is tudom, hogy ezt soha nem fogjátok elhinni, mert annyira rá vagytok pörögve erre, hogy ti rájöttetek a nagy igazságra... :)

ápr. 7. 19:24
 25/97 anonim ***** válasza:
24 + sztem sok meleg köztük
ápr. 7. 21:39
 26/97 anonim ***** válasza:

24

Hogy lehet saját tapasztalatból tudni ezt? Talán nem számít neked a külső?

ápr. 7. 22:11
 27/97 A kérdező kommentje:
24: Ilyenkor a szokásos kérdés: Hány cm magas a barátod?
ápr. 7. 22:19
 28/97 anonim ***** válasza:
És mekkora az álla. Mutasd!
ápr. 7. 23:15
 29/97 anonim ***** válasza:
70%

"Én viszont nő vagyok, és saját tapasztalatból tudom, hogy amit ti blackpillesek terjesztetek az egyszerűen nem igaz"

Van itt az oldalon 1-2 Blackpill-tudatu no is, aki, finoman mondva, nem tul szep.

39F incel

ápr. 7. 23:33
 30/97 anonim ***** válasza:
23%

29: Jelen 🙋🏻‍♀️

Ez viszont valami szép kis punci lehet, az adottságainak megfelelő "tapasztalatokkal". Ami mondjuk pont alátámasztja a blackpillt, de sebaj 🙂

ápr. 7. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!