Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi történt a 2018 -as incelekk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a 2018 -as incelekkel 2018 óta?

Figyelt kérdés

Egyedül 39f incelt (36f incel eredeti nevén) látom, hogy még mindig itt kommentel.

A blackpill mozgalom kicsit mintha olyan lenne, mint a punkok a 80 -as és 90 -es években. Ahogy a mónika show -ban a csávó mondta, jönnek új emberek, meg mennek régiek. viszont az egészből soha sem lesz tömegmozgalom, mindig marginális marad.

#blackpill #incel #tömegmozgalom
2024. ápr. 5. 23:16
 31/97 anonim ***** válasza:

24-es vagyok.

Például tudom azt, hogy pont leszarom, hogy kinek milyen az állkapcsa. xd

Én 162 cm vagyok, a barátom pedig 172. Bocsi, nem találtam magamnál alacsonyabb partnert...(vagy nem is kerestem, mert nem ez alapján választottam párt?)

26: de, számít a külső is. De nincs ilyen, hogy valaki Chad vagy nem Chad, meg valaki 10-es, vagy 1-es vagy ilyenes meg olyanos. Az én barátom számomra 10-es lesz, és Chad. Egy másik nő számára pedig 5-ös lesz és nem Chad, mert neki nem az esete és nem ismeri a személyiségét.

30-as kifejtenéd kérlek, hogy milyen "tapasztalataim" vannak szerinted? :)

2024. ápr. 8. 04:58
 32/97 anonim ***** válasza:
57%
XD elemezgetitek itt más férfiak magasságát meg állkapcsát, fantáziáltok mint 39f incel Vince. Autista elemezgetéseket toltok.
2024. ápr. 8. 08:54
 33/97 anonim ***** válasza:

33#

És neked ez miért fáj?

Mi a franc közöd van éppen hozzá?

2024. ápr. 8. 08:57
 34/97 anonim ***** válasza:
Hát én pár napja voltam egy házibuliban ahol egy elég jó lány barátom, aki nagyon szép lány bemutatta nekünk az új barátját. Jó fej volt a srác, jó stílusa volt minden és kb fél fejjel alacsonyabb volt mint én amikor egymással szemben álltunk. És ez most csak egy kiemelt példa mert ez az egyik legfrissebb.
2024. ápr. 8. 08:58
 35/97 anonim ***** válasza:
32#-nek szólt
2024. ápr. 8. 08:58
 36/97 anonim ***** válasza:
33 nem fáj, csak kicsit fura srácok, hogy ennyire ez hatja át a gondolataikat. Kíváncsi vagyok a mindennapokban hogy tudnak kommunikálni, intézni a dolgaikat
2024. ápr. 8. 09:01
 37/97 anonim ***** válasza:

36#

Én meg inkább arra lennék kíváncsi hogy aki akkora nyomorult hogy idegeneket vádol homoszexualitással az vajon mekkora egy homokos maga?

Vajon a lányokat is szereti az ilyen, vagy csakis a fiukat dugná?

2024. ápr. 8. 10:24
 38/97 anonim ***** válasza:

31: "30-as kifejtenéd kérlek, hogy milyen "tapasztalataim" vannak szerinted? :)"

Például nem vagy csak elvétve szembesülhettél olyan bánásmóddal, amilyennel egy ocsmány nő mindig. Bizonyára csakis az elbűvölő személyiséged miatt...

Persze a jelenlegi és a volt partnereidben is az ő csodálatos lényük fogott meg, és hogy szépen udvaroltak meg minden, ami kell - csak "tök véletlenül" pont vonzó külsejűek is (voltak), nem olyanok, hogy felváltva kerülget(ett) tőlük a sírás és a hányinger.

Próbáld ki/megmagyarázni nyugodtan, de azokat, akiknek olyan lapokat osztott az élet, amik miatt a fasz rosszabbik végén állnak (mint én is), nem fogod átverni a jól hangzó rizsákkal... Főleg, ha "öregek" is, mint itt 39F incel vagy én (~33), nem takony kis huszonévesek - mondjuk nekem már akkor is bőven világos volt minden...

30

2024. ápr. 8. 10:30
 39/97 anonim ***** válasza:

37 a homoszexualitás nem vád hiszen nem bűn melegnek lenni. Ne pattogj pityipalko.

Amúgy kb nyílt titok a legtöbb blackpill fórumon hogy van egy csomó meleg annyira nem meglepő mert megszállottan férfiak külsején nyaladzanak, elemzik, csodálják olyanok akarnak lenni mint a Chadek. Néha már az a benyomás hogy az incelek jobban akarnak Chaddel dugni mint a nők.

2024. ápr. 8. 15:12
 40/97 anonim ***** válasza:

39

Tehát akkor homoszexuálitás vádja nélkül nem is lehet kutatni azt, hogy kikre buknak, mit keresnek a nők?

Hát megmondom a tutit. Tegnap a plázában kajálva azt láttam, hogy a chad fejű srácok mind lányok társaságában voltak, általában 1 chad 2-3 lány felállásban. Jó kedélyűek voltak, vidámak, élvezték egymás társaságát, a csajok lelkesek és kipirult arcúak voltak.

A nem chad esetleg csúnyácskább srácok egymagukban ettek, és komorabb, szomorúbb arcúak voltak, nem voltak mosolygósak. Néhány hallgatott valamit a fülhallgatón át, némely csak nézett üresen maga elé miközben a kaját rágcsálta.

Ez a realitás. Plázában tesztelhető a legjobban. Bármikor elmegyek plázába enni, pofán csap a valóság és csak ha skizofrén lennék tagadhatnám le, hogy amit látok az nem igaz. Mint Pistike az állatkertben a zsiráf láttán: “Ilyen állat nincs is!”

2024. ápr. 8. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!