Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem elhízott, átlagos, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem elhízott, átlagos, de sportoló, intelligens, viszonylag jó kereső férfiként mégis mivel kompenzáljam még a nagy férfitöbbletet és a tinifiúk jelentette konkurenciát?

Figyelt kérdés

Sohasem érdekelt, ha nekem kell fizetnem a randin, nem vagyok sóher, lehet velem kulturális, irodalmi témákról is beszélgetni, nem tekintem házirabszolgáknak a nőket, nem vagyok chad, de azért bőven vannak nálam rondább férfiak, akik barátnővel járnak az utcán.

Viszont mégsincs sikerem a nőknél, hétvégente sok 18-20 éves magas, jó genetikájú srác viszi haza a korombeli csajokat, én hiába próbálkozom, le vagyok pattintva.

Itt ugye az a fő érv mindig, hogy egy pasi főleg belül legyen rendben, nálam ez oké éls a külsőm se taszító, de gyakorlatban mégsem ez kell a nőknek, hanem a gimis prechadek?

ápr. 4. 16:38
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Hogy létezik, hogy felnőtt férfiként ugyanaz a célcsoportod, mint a 18 éveseknek??
ápr. 4. 17:45
 12/37 anonim ***** válasza:
13%

11

Nem a kérdező vagyok de tudom a választ; azért mert tök mindegy hogy a lány 16,20 vagy nő 25,30,35,40 éves, mindegyiknek ezek a nagyon vékony fiatal srácok vonzóak.

ápr. 4. 17:48
 13/37 anonim ***** válasza:
83%

12

Na ne mondd nekem, hogy a 30-40 éves nők 18 éves fiúkákkal mennek haza a bulikból, mert nevetséges. A szórakozóhelyeken eleve a fiatalok dominálnak férfiak és nők közt egyaránt.

És ja, nyilvánvalóan a sportos, szálkás test jön be a legtöbbeknek (!). Fel kell világosítsalak, hogy többnyire a férfiak sem a 90+ kilós nőket nézegetik.

ápr. 4. 17:52
 14/37 anonim ***** válasza:
17%

13

Miért forgatod ki? Nem a 18 evesekkel mennek haza a 30-40 es nők! Hanem a 30-40 es ritka jó adottságú ferfiakkal akiknek az arca fiatalos és a teste ugyan olyan mint a 20 alatti vékony fiuknak. 🤨

ápr. 4. 17:59
 15/37 anonim ***** válasza:
37%

14

Én csak reflektáltam arra, amit a kérdező írt: "Viszont mégsincs sikerem a nőknél, hétvégente sok 18-20 éves magas, jó genetikájú srác viszi haza a korombeli csajokat, én hiába próbálkozom, le vagyok pattintva."

Amúgy meg nem genetika kérdése. Valahogy Auschwitz-ban nem voltak dagadt emberek. Különös, nem?

A mai világban, konditermek, futópályák, személyi edzők, amatőr sportközösségek, kalóriaszámláló applikációk és végtelen információ világában hagyjuk már, hogy valaki a gEneTikA miatt dagadt. Nem, drága, azért vagytok dagadtak, mert lusták vagytok.

És ezt úgy mondom, hogy az utóbbi időben rám is feljött némi plusz. De nem, nem fogom sem a genetikára, sem a pénzügyi helyzetemre, sem a gyíkemberekre. Azért híztam meg, mert elhanyagoltam magam. Szerencsére tudom, mi a teendő. Szerintem ti is.

ápr. 4. 18:08
 16/37 anonim ***** válasza:
31%

15

(Amúgy meg nem genetika kérdése. Valahogy Auschwitz-ban nem voltak dagadt emberek. Különös, nem?)

Ritka rossz példa. És amúgy tévedsz mert voltak akik sokkal nehezebben kezdtek el fogyni. Azokat gyorsan halálba küldték… mert azt mutatta hogy nem is olyan rossz ott táborozni … nevetségessé tették őket, ezért gyorsan megszabadultak a dagadekoktól.

ápr. 4. 18:14
 17/37 anonim ***** válasza:
21%

"Nem, drága, azért vagytok dagadtak, mert lusták vagytok."

Az ne zavarjon drága, hogy a kérdésben eleve egy nem elhízott férfiről van szó. Kövér férfit nem említett senki, hogy jött ez neked ide?

ápr. 4. 18:39
 18/37 anonim ***** válasza:
31%
Nektek a tunya puhatestűek nem kövérek, amennyiben a testtömeg indexük normális. Nekem ők is kövérek.
ápr. 4. 18:42
 19/37 anonim ***** válasza:
0%

18#

Én sem csipázom a kövér nőket, egyáltalán nem, pont ezért sincs meg bennem a tolerancia a kövérség iránt.

De most hogy szó sem volt róla, csak te beköpöd ide, ez így elég lutri

Te nem érzed így?

ápr. 4. 18:53
 20/37 anonim ***** válasza:
30%

19

A genetikailag nem vékony emberekről volt szó. Feltételezem, nem Chris Hemsworth és Beyonce típusú "nem vékony" emberekről volt szó.

ápr. 4. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!