Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég nehezen ismerkedem, meg nem is vagyok jóképű, de sportolok és jobb alakot szeretnék. Van esély arra, hogy decemberig találhatok egy lányt?
Nagyon nem szeretném egyedül tölteni a karácsonyt. Természetesen nem csak emiatt szeretnék találni hanem utána is vele szeretnék maradni.
Kialakulhat egy kapcsolat bő 3 hónap alatt úgy, hogy együtt karácsonyozhasunk?
"Elég nehezen ismerkedem"
Ha ezen változtatsz, máris megtöbbszörözöd az esélyeidet.
Fogadj meg két tanácsot barátom. Ne úgy vágj bele "csak legyen valakim" mert akkor megalapozott érzések nélkül csak belerohansz valamibe. Alapok nélkül meg nem lehet házat építeni.
A másik, hogy az ismerkedés nem a bicepszméreten múlik hanem a nyitottságon, személyiségen. Azon meg már akár holnaptól is tudsz változtatni.
Yessssssss, tudtam én, hogy rengeteg esélyem van rondaként Palvin Barbinál. Köszi 6-os, te egy igazi life coach vagy!!!
Egy akárki összejöhet, de értelmes párkapcsolat, ilyen céllal!? NEM!
Tehát komoly kapcsolatod majd akkor lesz, amikor leszel annyira elégedett magaddal, lesz annyi önbizalmad, önismereted, hogy nem a karácsonyi magány elkerüléséért akarsz kapcsolatot...
Szóval pénzt gyűjtögess, aztán majd rosszlányokról vagy puncsról veszel magadnak karácsonyi társaságot 🤷♂️
Ki, de ha görcsösen keresed csak becsavarodsz.
Próbálj egyedül boldog lenni és jön majd magától minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!