Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem elhízott, átlagos, de sportoló, intelligens, viszonylag jó kereső férfiként mégis mivel kompenzáljam még a nagy férfitöbbletet és a tinifiúk jelentette konkurenciát?
Sohasem érdekelt, ha nekem kell fizetnem a randin, nem vagyok sóher, lehet velem kulturális, irodalmi témákról is beszélgetni, nem tekintem házirabszolgáknak a nőket, nem vagyok chad, de azért bőven vannak nálam rondább férfiak, akik barátnővel járnak az utcán.
Viszont mégsincs sikerem a nőknél, hétvégente sok 18-20 éves magas, jó genetikájú srác viszi haza a korombeli csajokat, én hiába próbálkozom, le vagyok pattintva.
Itt ugye az a fő érv mindig, hogy egy pasi főleg belül legyen rendben, nálam ez oké éls a külsőm se taszító, de gyakorlatban mégsem ez kell a nőknek, hanem a gimis prechadek?
Valami gond mégis lehet...
De hogy mi, azt ennyiből csak sejteni lehet max.
"mégis mivel kompenzáljam még a nagy férfitöbbletet és a tinifiúk jelentette
konkurenciát?"
Kezdj el gyúrni az emberi készségeidre.
Kérdező: "én rendben vagyok belül"
Kérdező: Itt vinnyog gyakorin, hogy miért nem talál párt.
Nem érzed a kognitív disszonanciát?
Mi történne, ha tényleg magadba néznél, ha nem találsz semmi kifogásolni valót, akkor ülj le beszélgetni a barátnőiddel, hogy szerintük mit csinálsz rosszul, ők látnak és megtudják mondani mi az ami nem vonzó.
Egy megoldás létezik! Olyannak kell lenni mint a gyerek pötshök.
65-75 kg , 180+ centi , nagykepű, trendi ruhákkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!