Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért neheztelnek arra a csajok, ha azt mondod, hogy társkeresés szempontjából ők jobb helyzetben vannak?
Ha csak egyszerű adatokat veszünk a tinderről ez objektívan látszik
Miért kell ebbe ellenérvelni?
Azt értem, hogy van előnye férfinak lenni más szempontból, de ezen a téren egyértelmű, hogy csajként könnyebb mióta világ a világ
Jelenleg egy feminista disztópiában élünk ahol a nőknek az élet minden területe kb egy terített asztal, ahol mindent megkapnak(leszámítva a versenysportokat). Ehhez egyelőre ráadásul a férfiak is asszisztálnak.
A társkeresés a rendszer gyenge pontja. Ebben látszik leginkább és legegyértelműbben a probléma. Ha a férfiak ennek a problémának hangot tudnak adni, az a rendszer bukásához vezethez. Emiatt nyilván foggal -körömmel harcolnak a hangadókkal szemben, megpróbálják lenyomni az elégedetlenkedőket..ami sajnos sikerül is nekik.
A szexuális élettel nem rendelkező férfiak(azaz az incelek) nagy része a nők társadalmi nyomása miatt inkább belemegy egy hosszú éveken át tartó eredménytelen “önfejlesztésbe”, minthogy közel kerüljön a manoszférához és lúzernek legyen elkönyvelve. Aztán van a manoszféra redpill része is Andrew Tate vezetésével, akik bár legalább beszélnek a problémáról, ugyanakkor az ő reakciójuk is az örökké tartó önfejlesztés a társadalmi szintű megoldás helyett.
Sajnos ez az egész dolog már megy vagy 10(vagy több) éve, miközben továbbra sem látok semmi változást, sőt az aktivitás a blackpill/incel közösségben még csökkent is az utolsó pár évben.
Ugyanakkor szép lassan a társkeresési válság hatásai látszani kezdenek az élet többi területén is (pl.: vége a Moore törvénynek, a német autóipar is megy tönkre). A vége a dolognak az lesz, hogy a modern tudományos alapokon felépített társadalom helyét át fogják venni a vallásos közösségek, mivel ők persze alapítanak családot meg szülnek gyereket, mert a biblia/korán azt mondta.
Az egésznek végül a nők fogják meginni a levét. Én blackpill incelként csak egy egyenlő párkapcsolati piacot követelek itt az oldalon már vagy 4 éve. Ha Abdul kerül hatalomra, ő viszont az újonnan vásárolt korábba 3 diplomás projekt manager -ként dolgozó háremhölgyet vissza fogja küldeni a konyhába.
nő vagyok, én nem tudom mi ez az incel propaganda, azt sem tudom mi az a blackpill. Viszont egy dolog azért megütötte a szemem: önfejlesztés?
kérte valaki egy másik kérdésnél, linkeljenek a nők tipikus magyar férfiakat a társkeresőkről. Hát itt vannak, tényleg ők a legtipikusabbak.
Csak mondd már meg nekem, hogy ők miben önfejlesztenek? Ez lenne a terített asztal?
Az asszonyverő:
v1
v2
A "mackós alkat"
Anyámmal lakok:
Azt meg hagyjuk, hogy a nők milyen nyerő helyzetben vannak. Igen persze, csak konkrétan nem szabad megöregedniük. Amúgy csak szólok... ez elkerülhetetlen. Szüljél, akár többet is, csak ne látszon meg rajtad. Konkrétan az öncsonkításig kell elmenni és a szikéig, ha valaki jó nő akar lenni a mai elvárások alapján.
Minden területe egy terített asztal???? :D Ja, főleg úgy, hogy a mai napig a legkevésbé megbecsült munkákat nők végzik, a nők átlagosan rosszabbul keresnek mint a férfiak, a bértárgyalásnál a legtöbben nem tudnak határozottak lenni, mert nők...elvárt, hogy kedves, jóindulatú, és simulékony vagy. Ha nőként a munkahelyen határozott vagy és csak simán képviseled az érdekeid, akkor egy kiállhatatlan b@szat_lan fúria vagy, aki egy agresszív hárpia.
A szülés konkrétan egy elszegényedési kockázat, nem vesznek vissza a munkahelyedre, bántalmazó kapcsolatból (ami ugye kishazánkban elég gyakori) nem léphetsz ki, mert nincs hova. Az anyaságod miatt nem tudod megteremteni az önálló anyagi javakat. De szülni elvárt.
Nem tudom, hogy te milyen kivételes helyzetben lévő nőkről vonsz le általános következtetéseket, de egy átlag magyar nő életéhez még mindig közelebb áll a darnózseli hentes felesége.
"Minden ötödik nő olyan családban nőtt fel, ahol az apja verte az anyját.
A nőket érő erőszak elkövetői az esetek túlnyomó többségében partnerek vagy volt partnerek
A nők elleni erőszakos bűncselekmények 22 százalékát partnerük vagy volt partnerük követte el. A férfiakra vonatkozó hasonló adat 3 százalék volt.
A meggyilkolt nőknek több mint felét (volt) férjük vagy élettársuk ölte meg, Magyarországon a rendőrség adatai szerint pl. 2009-ben a megölt nők 51,2%-át (43 nőt), másik rendőrségi forrás szerint 76%-át (64 nőt) partnere ölte meg.
A partnerük által megölt férfiak bírósági aktáiból az esetek 80 százalékában tudható, hogy a nő elkövetővé válását hosszan tartó súlyos feleségbántalmazás előzte meg a férfi részéről."
forrás: [link]
És meg is érkeztünk a vitához.
Érdekes válaszok jöttek, lényegében van aki elismeri, hogy szexpartnert találni könnyebb, egy-két ilyen válasz jött, de kapcsolatot nem. (Bár nem értem, ha nagyobb a választék, sztem abból könnyebb választani mint a kevésből)
1. Igen ebbe is van valami, hogy nekünk legalább nem kell annyira szelektálnunk, bár nem tudom, hogy ez most valami erős cope akart lenni, vagy tényleg így érzed.
22. Én sem így nézek ki az egyik sem, normálisnak szoktak mondani, de az egész 20as éveim szorongással teltek, kis szünetekkel ezért ezen 10 év alatt 1x jött össze a szex, majd 30 éves koromban sikerült ebből kikecmeregnem és lényegében egy érdekes szituációban találtam magam amikor is 2 nőt fektettem 1x-re és teljesen jó kémia volt közöttünk, bár ez külföldön volt nem itthon, Spanyolországban. Nem tudom ez mennyire számít-e. De szerintem beleszámít. A lényeg az, hogy most már nem érzem magam annyira elveszettnek, igaz, itthon azóta sem csajoztam, sokat vagyok egyedül
23. óóó ez a legjobb, amikor a teljesen torzult valóságot kapjuk, hogy mi azért vagyunk sikertelenek, mert valamelyik férfi teljesen elborult aggyal olyanok tesz a nővel ami neked eszedbe sem jut, és ezért falakat építenek a nők - ezen 1.000.000.000/1-szer előforduló esetből- , amin nekünk az a dolgunk, hogy valahogyan játékosan átmenjünk
24. Ez érthető is, én is így tennék, ha gyerekeim lennének, óvnám őket a balfszoktól. Én férfiként most jelenleg azzal kűzdök, hogy tudom, hogy ha lenne mellettem valaki az végtelenül megerősítene és akkor nyilván ismerkedni is jobban tudnék, karrier, életcélok, nagyon sok téren egyszerűbb lenne az életem. Érdekes amikor van valaki mellettem akkor úgy lesnek a nők mintha egy filmsztár gyereke lennék..jobbról balról. De ha nincs senki, akkor a kutya sem néz rám
21.
Kemény gondolatok, valamelyest egyetértek, de tudom, hogy ha valami státuszt szerzel egy akármilyen csoportban, vagy valahogyan kifejezed, hogy van értéked, és ezt MÁSOK IS ÉSZREVESZIK (valahogyan ez le kell, hogy jöjjön az energiádból) akkor az égadta világon nincs gondod a nőkkel, amint ezt elveszted, utána vár rád a magány amíg ezt vissza nem szerzed
"Még az utóbbiban sem. Jó szexpartnert találni is elég nehéz. "
Így igen. Valamilyent(!) találni könnyen, de abban nem lesz sok köszönet.
"Én férfiként most jelenleg azzal kűzdök, hogy tudom, hogy ha lenne mellettem valaki az végtelenül megerősítene"
TÉveszme! AMíg te belülről nem vagy rendben, addig senki nem fog téged megerősíteni. Max. egy átmenetei ideig azt érzed.
(Bár nem értem, ha nagyobb a választék, sztem abból könnyebb választani mint a kevésből) - Mire ? Szexkapcsolatból az éeltben nem lesz párkapcsolat. Ezek főleg házas férfiak, vagy fuckboyok, hiába van több belőlük, ők nem fognak átkonvertálódni egy párkapcsolatra.
22-nél a linkek alatti részre semmit nem reagálták. Öncsonkítás, szülés, anyagi ellehetetlenülés. Szóval miért is könnyebb nekünk?
A 23-as kommentem erre reagált: Jelenleg egy feminista disztópiában élünk ahol a nőknek az élet minden területe kb egy terített asztal, ahol mindent megkapnak(leszámítva a versenysportokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!