Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kinek mi a tapasztalata a 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a tapasztalata a 30 feletti pártalálással?

Figyelt kérdés

Én azt tapasztalom hogy 30 felett aki épkézláb fejben-testben és komoly kapcsolatra vágyott az már elkelt.

Aki maradt annak a többség vagy komolytalan és nem tud vagy akar megállapodni, vagy olyan a személyisége hogy alkalmatlan kapcsolatra. Ne adj Isten szerencsétlen annyira előnytelen külsejű, túlsúlyos, ápolatlan hogy emiatt nem talál társat.

Aki még komolyan gondolja ebből a halmazból az alsó hangon elvált, gyerekes, de sokszor ott is már annyi lelki sérülés van, többlet elvárások hogy ez is nagyon megnehezíti a dolgot.

Nem beszélve hogy ez a korosztály már nem mozdul ki, bulizik, jár közösségbe, főképpen nem egyedül, nyitottan az ismerkedésre...

Ez nem siránkozás akar lenni, csak helyzetfelmérés.

Hülye, rosszindulatú kommenteket meglehet tartani, tessék elvonulni és maszturbálni rá! XD

Jól látom? Kinek mi a tapasztalat?

Milyen megközelítést, "megoldást" láttok?

2024. ápr. 2. 11:15
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
1-2 év túl kevés.
2024. ápr. 2. 16:41
 32/37 anonim ***** válasza:

32 vagyok: azért két ember kell egy normális kapcsolathoz társkeresőn. Azaz a páromnak férfiként is volt pozitív tapasztalata és volt más matche (mondjuk ehhez is normális hozzáállás kell a másik oldalról... pl. hogy neki is legyenek igényei és elvárásai, rendesen elolvassa az adatlapokat, 36 évesen ne 20 éves instás lányokat húzogasson jobbra)... pedig nem egy férfimodell ő sem.

Persze, az is más kérdés, kinek mi a normális. Azok a tipikus "jujj, felszínes nő" kritikák, amik itt szoktak szerepelni, nem jellemzők rám. Pl. nem vagyok aranyásó, nem akarok mindent a másikkal fizettetni, én is ugyanúgy ráírok a másikra, szervezek programot, nem várok el többet, mint amit nyújtani tudok, nemcsak a 190 centis latin macsó jó nekem, van életem, érdeklődési köreim, nem azért kell nekem férfi, hogy szórakoztasson. Persze én meg lehet, XYnak azért nem vagyok normális nő, mert van rajtam pár kiló felesleg és nem vagyok már 22 éves.

2024. ápr. 2. 16:48
 33/37 A kérdező kommentje:

Szerintem az a reális elvárás amit Te magad is tudsz nyújtani.

Én vékony, sportos alkat vagyok, szerintem a férfi átlaghoz képest igényesebb vagyok. Vannak értelmes hobbijaim, szeretek művelődni. És van egy saját házam... ja nincs kocsim, szóval el is áshatom már magam ! XD

Nem model, cicababa nő kell nekem, azoktól kiráz a hideg. Azt szoktam mondani hogy nézzen ki legalább úgy mint az én transznő változatom! XD

De a társkereső alapján úgy látom hogy az én "szintem" azok a túlsúlyos, ápolatlan, és látszólag butácska nők, azok szoktak lelkesen jelölgetni, írogatni nekem. Hát azért van annyi önbecsülésem...

Elég szomorú amúgy hogy a lakosság fele orvosilag túlsúlyos, kövér, de mindenki rinyál az irreális elvárások miatt, legyen az férfi vagy nő...

2024. ápr. 2. 17:01
 34/37 anonim ***** válasza:

Nehezített terep, mert sokan ekkor már párkapcsolatban, házasságban élnek, netán gyerekük is született.

Nagyon ritkán fordul elő az, hogy két ember a megfelelő helyen és időben botoljon egymásba.

Sok internetes társkereső pedig szexpartner keresővé avanzsált. :/

2024. ápr. 2. 19:32
 35/37 anonim ***** válasza:

Minden netes társkerső valójában a férfiak felső, legjobban kinéző 10-15%-nak, illetve az átlagos nők a játszótere.

Az ott regisztrált emberek 80%-a soha nem rúg labdába, egy szűk közösség tagjai között van csak érdemi interakció.

Férfiként átlagos kinézettel kösd fel a gatyádat, átlag alatt pedig egyenesen lehetetlen társkeresőn bármit is elérni.

2024. ápr. 2. 22:28
 36/37 anonim ***** válasza:

Nagyon jó válaszok voltak. Én most itt állok 31 évesen, 28 éves korom óta kapcsolatban voltam. Kíváncsi vagyok, mi lesz, nemrég lettem szingli.

Én mindenből tapasztaltam, amit itt leírtatok. Van igazság abban is, hogy ,,selejtes", aki 30 felett még szingli. Igen, vannak, akiknél tényleg kiderül, hogy nem véletlenül szingli. Igen, vannak olyanok is sokan, akik már rendelkeznek valami traumával. Mondhatnánk úgy is, hogy ebben a korban az se jó, ha sok km van az emberben (megviselt, traumatizált, elhasznált) és az se, ha 0 km (akkor meg azon agyalsz, hogy ennyi év alatt hogyhogy nem volt senkije).

Abban is van igazság, hogy a 30+ korosztály kevésbé jár el. Én például szórakozóhelyen a 18-20 éves korosztályba botlok vagy a 38-40 felettiekbe.

Sok a gyerekes is, elváltak is.

Én is abban látom leginkább, hogy nincs HOL. Ember még csak-csak van, de a hol a legnehezebb. Sokan tényleg csak a munka-otthon közt ingáznak. És más dolgot kevésbé csinálnak.

Na mindegy. Lehet, nekem ez már amúgy is mindegy lesz, mert arra jöttem rá, hogy én nem tudok elköteleződni, de ez már másik kérdés.

2024. ápr. 8. 14:42
 37/37 anonim ***** válasza:
Szinte lehetetlen
2024. ápr. 17. 05:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!