Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a tapasztalata a 30 feletti pártalálással?
Én azt tapasztalom hogy 30 felett aki épkézláb fejben-testben és komoly kapcsolatra vágyott az már elkelt.
Aki maradt annak a többség vagy komolytalan és nem tud vagy akar megállapodni, vagy olyan a személyisége hogy alkalmatlan kapcsolatra. Ne adj Isten szerencsétlen annyira előnytelen külsejű, túlsúlyos, ápolatlan hogy emiatt nem talál társat.
Aki még komolyan gondolja ebből a halmazból az alsó hangon elvált, gyerekes, de sokszor ott is már annyi lelki sérülés van, többlet elvárások hogy ez is nagyon megnehezíti a dolgot.
Nem beszélve hogy ez a korosztály már nem mozdul ki, bulizik, jár közösségbe, főképpen nem egyedül, nyitottan az ismerkedésre...
Ez nem siránkozás akar lenni, csak helyzetfelmérés.
Hülye, rosszindulatú kommenteket meglehet tartani, tessék elvonulni és maszturbálni rá! XD
Jól látom? Kinek mi a tapasztalat?
Milyen megközelítést, "megoldást" láttok?
Ez nem igaz.,
Sokan leírják az embert 30 felett pléne ezen az oldalon.
A legtöbben nemrég kezdték csak el az életnek azt a részét amikorra lett egy stabilabb munkahely, esetleg bele tudtak vágni egy lakás vásárlásba.
Egyáltalán nem kelt el a legtöbb, ostoba egy felfogás.
És millióan szakítanak is 30-hoz közel/felett.
Én már 20 felett is ezt tapasztaltam, még tinédzserként elkelt az összes osztálytársnőm aki vonzó volt egy kicsikét is
Később pedig valahány számomra vonzó nővel találkoztam életem során, kb. majdnem mind foglalt volt. A kivételeknél persze próbálkoztam mindhiába, nekik is a legjobb kellett
Borzalmas nőhiányt tapasztalok a fiatal korosztályoknál, férfiből meg dunát lehet rekeszteni annyi van, rengetegen egyedül
2.
Hallottam erről a jelenségről. Biztos valamennyire igaz, de én itt komoly kapcsolatra gondoltam.
3. Nem azt mondtam hogy nem szakítanak vagy válnak el 30 felett.
A fentieket 7 éves párkeresési tapasztalatok alapján írtam, amiben benne vannak a társkereső oldalak, élőben próbálkozás, új hobbikkal összekötött új társaság keresése. Ennyi idő alatt összesen volt kettő, pár hónapos kapcsolat, de mindkét nő erősen lelkileg sérült volt.
Inkább azt írd meg hogy akkor szerinted hol lehet megtalálni ezt a "milliónyi" embert, azon felül amit megtettem...
Mert hogy a társkereső oldalak is panganak, alig vannak fent, de azoknak a nagyrésze komolytalan, max 10% ír vissza.
Ezt én sem szeretem. Totál általánosítanak az emberek mindenki a saját környezetéből és tapasztalatából ír.
Nem kelt el mindenki csak az igények vannak elszállva én ezt látom.
Társkeresőkön is sok egyedülálló 30-40 közötti nő van fent.
És környezetemben is vannak bőven 30 feletti normális, és mellette jól kinéző férfiak és nők is.
komolyan basszus nevetséges ezaz egész, hogy 30 felett mindennek vége :) Ezen kb. röhögni tudok.
Sok nő van akit ismerek és nem jár sehová, és normális kedves jól néz ki, de otthon és a munkahelye között ingázik., Hát úgy nehéz találni valakit.
Én azt mondom, hogy 30 felett nincs HOL megtalálniuk egymást az embereknek.
A nőktől azt hallani, hogy nincs már normális pasi meg olyan aki jól is néz ki, és hogy "hol?" A Férfiaktól ugyanezt hallani, hogy nincs normális nő és aki jól néz ki és ott is jön a kérdés, hogy "hol?"
Elvileg nagyon sok van.
De biztosan én élek más helyen, hogy körülöttem sok van.
Az egy marhaság, hogy minden normális kapcsolatban él.
Persze a többiek mind selejtes szerencsétlen szarok vagyunk mi?
30 alatt is nehéz találni valakit nem csak 30 felett.
Társkeresőkön az a tapasztalatom amiért évekkel ezelőtt töröltem is magam, hogy sajnos ezeket nem minden embernek készítették el.
Az a felsőbb kategóriának készültek, elsősorban külsőt tekintve. Nem mondom, hogy azok a nők nem lennének edvesek vagy hasonló csakhát a társkeresők erről szólnask......
Ránézel és bumm 2 pillanat és húznak balra.
El is fogadom mert ezek így működnek.
Azt tapasztalom főként, hogy igen vannak nők 30 felett, de egyszerűen nem látok egyet sem hétköznapi helyeken.
Látom őket néha 1-2 munkahelyen, meg mellettem elhúzni autóban.
Ha Budapestet kiveszem például egy társkeresőből akkor 10-15 km-es körzetben a társkeresőkön kb. 5 nőt dob ki.
“ a többség vagy komolytalan és nem tud vagy akar megállapodni”
Már bocs, de miért lennék komolytalan, ha nem vágyok házasságra, gyerekre? Ennek mi köze a komolysághoz? Csak mert nem akarok gyereket, még nem vagyok egy lecsúszott drogos vagy videojátékfüggő infantilis :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!