Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találom meg soha az igazit?
Figyelt kérdés
25 éves fiú vagyok nem találom az igazit mindig az sikerülne aki nem az esetem hogy van ez? :(2024. ápr. 1. 00:52
12/17 anonim válasza:
Saját tapasztalatom és másoknál is ezt látom : életszakaszokra van igazi,aki akkor és ott válik azzá.De örökre nem létezik,mert mindenki változik,mi is,ő is.
13/17 anonim válasza:
Nem azert lesz vége mert változnak. Hanem nem kitartóak.
En nemrég néztem mama iratait. A férje (nagypapám)19 éves korában már házasok voltak. Mégis együtt élték le az életüket. Pedig mindkettő lett közben 20, 30, 40 éves is tehát változtak.
En is letudtam volna az elsővel is a 2.al is ha ők nem lépnek le.
15/17 anonim válasza:
13# Így van, ismeretségi körömben látom, hogyha felmerül egy kis probléma a kapcsolatban, akkor a nő rövid időn belül már mással toszik.
Őszinteség, hűség, kitartás: ismeretlen fogalmak, főleg a nők többségénél.
16/17 anonim válasza:
A nők csak akkor keresnek mást ha megcsalós görény vagy csicska a párja. Normalis pasi mellől nem lépnek le.
17/17 anonim válasza:
Ne online ismerkedj, hanem a valóságban. Online ismerkedni, nagyon nehéz. Többségében nem is sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!