Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találom meg az igazit?
Figyelt kérdés
33 éves vagyok és még mindig nem találtam meg az igazit de miért van ez nem tudom. Csak nekem ilyen nehéz normális férfit találni?2021. márc. 8. 14:00
1/9 anonim válasza:
mert nincs olyan, hogy igazi. Kompromisszum képességnek hívják.
2/9 anonim válasza:
Másnak is nehéz, szerencse is kell, sőt nagyon is.
3/9 A kérdező kommentje:
hát szerintem is a szerencsén sok múlik :(
2021. márc. 8. 14:14
4/9 anonim válasza:
én 36 vagyok és még keresem az igazi női társam
sokan vagyunk ezzel így
5/9 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy normális. Mindenkinek megvannak a maga defektjei. Neked kell kiválasztanod azt, ami nem zavarna a párodban.
6/9 anonim válasza:
Milyen lenne számodra az "Igazi"? Érdeklődik egy 40-hez közeli férfi:).
7/9 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok én is bár én csak 28 vagyok. Én már ezt elengedtem és inkább másba ölöm az energiám, nem éri meg ezen agyalni, olyan sok szép dolog van még az életben, nem kell erre koncentrálni kizárólag. Van akinek van szerencséje, van akinek nincs, ez van.
28 N
8/9 A kérdező kommentje:
7 es jó neked sajnos én társfüggő vagyok nem szeretek egyedül lenni ez is egyfajta betegség :(
2021. márc. 9. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!