Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem találom az igazit miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találom az igazit miért?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, mostanában nem volt randevúm, kicsit szomorú vagyok ez miatt. Pedig mindig próbálok a nőknek a kedvébe járni, mit szeret, milyen virágot stb. Mindig olyant próbálok venni-vinni randevúkra ami éppen jó és bejön vagy tetszene neki. De mostanában egyszerűen semmi. Most velem lehet a baj? Külsőmmel? Kinézetemmel? Fogalmam sincsen el nem tudom képzelni. Azt nem mondták azért soha,hogy csúnya lennék vagy túl súlyos és kövér stb.

Vagy a nők válogatnak ennyire??

Egyébként UI: leírnám, hogy 195cm magas, 82kg~ (mikor mennyi:D ) Változó, sportos alkat. És 22éves vagyok. Fiú. Lehet azért mert túl magas vagyok? Állítólag buknak a nők a magas pasikra vagy mostanában már nem?

2018. jún. 2. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

A világot a fogyasztás és a pénz uralja. Ezek a médián és az interneten keresztül szivárognak be ránk...

Nincs igazi...én megtaláltam az igazit egy évig...utána lelépett mással elvitte a kocsikulcsom meg 300 ezer forintom...

Ha hánynod kell a világtol az azt jelenti hogy teljesen széles a látóköröd de néha inkább lennék buta mert akkor az élet egy poén...

Ui: nagyon sok igaz szerelmes csajt szexelgettem az elmúlt 2 évben akiknek a párjuk még évfordulós vacsit is szervezett este 7 re miközbem délután 3 kor a spermimet törölgette a testéről...

Kell még az igazi?

2018. jún. 2. 23:47
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Most tömi valami cefreszagú fószer, akinek egy foga van, azt is a tombolán nyerte. Hát ezért nem leled meg gyermekem.
2018. jún. 2. 23:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy annyi mindentől függ az hogy van e csaj az életedben hogy el se hiszed csak sokan inkább leírják a világot feketére meg fehérre.Kezdjük a közeget...az ismerősi köreiden belül hány csaj van?kik az esélyesek és miért?Aztán hova jársz ahol "halászhatsz"? és akkor ezekhez hozzá jön az hogy rengeteg féle jellem van és elég nagy az esélye annak hogy pont olyan nincs az elérhető közelségedben aki passzolna hozzád vagy épp akinek tetszenél.Aztán ha éppen össze is jön valami lehet hogy a csaj nem elég határozott mert általában kevés csajszi van tisztában a saját világával.A társkeresők segíthetnének ebben mert az alapötlet jó hiszen a legtöbb embernek korlátozott az ismeretségi köre így elég nehéz megtalálni a megfelelő partnert nem véletlen hogy a párkapcsolatok nagyobbik részében már a kezdettől fogva visszafelé pörög az óra.A csajozásban is sokkal fontosabb a közeg a hely ahol vagy a társaságok...talán ezért is van hogy sokszor a kevésbé jóképű srácok a befutok...tudod jó kor jó helyen.Meg hát igen az aktuális trendek...főleg ha hasonlítasz az épp aktuális romantikus film főszereplőjére a moziból :D.
2018. jún. 2. 23:58
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem pont az a baj, hogy nagyon a kedvükben akarsz járni.

Ha önmagadat adod az 100* jobban bejön mint a csiri biri virágok

2018. jún. 3. 00:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, a nők buknak a magas pasikra, ezzel nem lehet baj. Inkább az arcod nem tetszik nekik, vagy nem vagy elég gazdag.
2018. jún. 3. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!