Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találom az igazit miért?
Az a helyzet, mostanában nem volt randevúm, kicsit szomorú vagyok ez miatt. Pedig mindig próbálok a nőknek a kedvébe járni, mit szeret, milyen virágot stb. Mindig olyant próbálok venni-vinni randevúkra ami éppen jó és bejön vagy tetszene neki. De mostanában egyszerűen semmi. Most velem lehet a baj? Külsőmmel? Kinézetemmel? Fogalmam sincsen el nem tudom képzelni. Azt nem mondták azért soha,hogy csúnya lennék vagy túl súlyos és kövér stb.
Vagy a nők válogatnak ennyire??
Egyébként UI: leírnám, hogy 195cm magas, 82kg~ (mikor mennyi:D ) Változó, sportos alkat. És 22éves vagyok. Fiú. Lehet azért mert túl magas vagyok? Állítólag buknak a nők a magas pasikra vagy mostanában már nem?
A világot a fogyasztás és a pénz uralja. Ezek a médián és az interneten keresztül szivárognak be ránk...
Nincs igazi...én megtaláltam az igazit egy évig...utána lelépett mással elvitte a kocsikulcsom meg 300 ezer forintom...
Ha hánynod kell a világtol az azt jelenti hogy teljesen széles a látóköröd de néha inkább lennék buta mert akkor az élet egy poén...
Ui: nagyon sok igaz szerelmes csajt szexelgettem az elmúlt 2 évben akiknek a párjuk még évfordulós vacsit is szervezett este 7 re miközbem délután 3 kor a spermimet törölgette a testéről...
Kell még az igazi?
szerintem pont az a baj, hogy nagyon a kedvükben akarsz járni.
Ha önmagadat adod az 100* jobban bejön mint a csiri biri virágok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!