Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találom már meg az igazit?
24 éves vagyok, van egy saját házam, saját kocsim, jó életet élek, de mikor összejövök valakivel általában rövid időn belül szakít velem. Tudom erre a kérdésre csak egy olyan személy tudna válaszolni aki járt már velem. Többjüket is megkérdeztem, hogy mégis mondják már meg miért alakult így... de szinte csak a terelés ment, meg a hebegéshabogás.
Pedig lassan én már szeretnék családot alapítani, meg stb.. olyan álmaim vannak ilyen téren, de megvalósítani nem tudom.
Szia!
Nekem is ilyen álmaim vannak, ha gondolod, írj! 21/L
Hát igen a barátokból volt eddig sok csajom... inkább úgy írom hogy csajom mert barátnőnek hosszabb idő után hívnám.
Hát lehet hogy nem ez kell, de inkább a tőlem idősebb nők társaságát szoktam keresni, 25-30. De persze néha vannak 20 körüliek is akik megfognak, de velük persze nem így tervezem. Meg persze elsőre mindenkivel barátság alakul ki,van hogy már az első pillanattól fogva tetszik, de akkor sem egyből a kapcsolattal rohanom le.
Arról meg nem tehetek hogy ez nem kell a mai lányoknak.
A netes ismerkedésben sajnos nem hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!