Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találom már meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találom már meg az igazit?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, van egy saját házam, saját kocsim, jó életet élek, de mikor összejövök valakivel általában rövid időn belül szakít velem. Tudom erre a kérdésre csak egy olyan személy tudna válaszolni aki járt már velem. Többjüket is megkérdeztem, hogy mégis mondják már meg miért alakult így... de szinte csak a terelés ment, meg a hebegéshabogás.

Pedig lassan én már szeretnék családot alapítani, meg stb.. olyan álmaim vannak ilyen téren, de megvalósítani nem tudom.

2016. jún. 23. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Legyél egy kicsit türelmesebb, 24 évesen egyáltalán nem vagy elkésve. A társkeresés nem megy rendelésre, valószínűleg érzik rajtad a nagy akarást. Lazíts egy kicsit.
2016. jún. 23. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Fiu vagy lany vagy?
2016. jún. 23. 16:20
 3/7 A kérdező kommentje:
fiú vagyok. Mindenki azt mondja hogy várjak majd, jön a nagy ő...
2016. jún. 23. 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Irásod alapján normális srác vagy,a mai lányok nagyon rühellik ezt a tipust..Az meg hogy családot akarsz egyenesen rémisztő a fiatal lányoknak akikel foglalkozol,mert gondolom 30 fölötti korosztály nem tettszik már..
2016. jún. 23. 16:38
 5/7 CptTomato ***** válasza:
Nincs igazi, nincs nagy ő....mert nincs tökéletes emberi lény. Ne keresd mert nem találod meg és a nem megtalálás közben az "elvárásaid" csak feljebb és feljebb mennek az önbecsülésed pedig egyre lejebb és lejebb, keress barátot, barátokat akikkel ha kölcsönösen vonzódtok egymáshoz akkor jó esetben kialakítasz egy párkapcsolatot, és elöbb utóbb a lángolás amit mindenki szerelemnek hisz valóban szerelemmé lesz és egyre elmélyül....aztán pedig mindenki ízlésének megfelelően folytathatja.
2016. jún. 23. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ilyen álmaim vannak, ha gondolod, írj! 21/L

2016. jún. 23. 19:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát igen a barátokból volt eddig sok csajom... inkább úgy írom hogy csajom mert barátnőnek hosszabb idő után hívnám.

Hát lehet hogy nem ez kell, de inkább a tőlem idősebb nők társaságát szoktam keresni, 25-30. De persze néha vannak 20 körüliek is akik megfognak, de velük persze nem így tervezem. Meg persze elsőre mindenkivel barátság alakul ki,van hogy már az első pillanattól fogva tetszik, de akkor sem egyből a kapcsolattal rohanom le.

Arról meg nem tehetek hogy ez nem kell a mai lányoknak.

A netes ismerkedésben sajnos nem hiszek.

2016. jún. 23. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!