Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találom az igazit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találom az igazit?

Figyelt kérdés

Volt pár kapcsolatom, de egyik sem volt az igazi.. Nem tudtam teljesen beleszeretni a páromba, így csókon kívül más nem igen volt. Szeretnék már szerelmes lenni, de nem jön össze sehogy sem.

Mit tegyek? Hogy találhatna rám a szerelem?. 19/L

2017. aug. 9. 13:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Túl görcsösen keresed. Egyszer csak rád talál amikor nem is számítasz rá! :)
2017. aug. 9. 13:19
 2/12 anonim ***** válasza:
mit keresel?
2017. aug. 9. 13:20
 3/12 anonim ***** válasza:
7%
Talán nincs is olyan,hogy szerelem és csak a költők és az írok fejében létezik?
2017. aug. 9. 13:20
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Minél jobban vágysz rá, annál inkább nem úgy lesz. Hagyd, hogy spontán legyen az egész, kalandozz még, majd egyszer rád talál a szerelem. :)
2017. aug. 9. 13:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha nem talál rád, keresd te őt!
2017. aug. 9. 13:26
 6/12 anonim ***** válasza:
4%
Rám írsz, ralizunk, egymásba szeretünk, összeházasodunk, babát szülsz nekem, felneveljük, meghalunk.
2017. aug. 9. 13:26
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Attól még senki nem lesz az igazi, hogy belé szeretsz.

Én is szerettem már olyan lányt, aki kicsit sem illett hozzám. Persze amint kiderült, már nem szerettem, hanem taszított.

Ja és azt ne nevezzük már kapcsolatnak, ahol nincs szex. Az barátság, vagy valami olyasmi.

2017. aug. 9. 13:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd a dolgot.
2017. aug. 9. 14:13
 9/12 anonim ***** válasza:
19 évesen nehogy kétségbe ess már! Lazíts, majd jön az magától!
2017. aug. 9. 14:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne keresd, majd egyszer csak bepottyan. Amit görcsösen akarunk, az sosem megy könnyen...
2017. aug. 9. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!