Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találom az igazit?
Figyelt kérdés
Volt pár kapcsolatom, de egyik sem volt az igazi.. Nem tudtam teljesen beleszeretni a páromba, így csókon kívül más nem igen volt. Szeretnék már szerelmes lenni, de nem jön össze sehogy sem.
Mit tegyek? Hogy találhatna rám a szerelem?. 19/L
2017. aug. 9. 13:17
11/12 anonim válasza:
Ha az Igazit, a Nagy Őt, a Tökéleteset keresed, azt nem fogod megtalálni. Sosem szerencsés prekoncepciókkal belemenni egy kapcsolatba, listázgatni, hogy "oké, most még nem vagyok szerelmes... most sem... még most sem, úristen!"
12/12 anonim válasza:
Én is keresem, de nem találom. Momdjuk az utóbbi másfél évben nem bagyon kerestem, de nem is jött senki. Folyton olyanok tetszenek, akiknek én nem és fordítva. Az biztos, hogy ha görcsösen keresed, akkor nem fogod megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!