Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találom meg az "igazit"?
21 éves srác vagyok. Eddig egy hosszú kapcsolatom (1 év, 3 hónap) volt, az már jó fél éve véget ért, azóta idén nyáron bele szerettem egy lányba akit alig ismerek, de azóta se tudtam elfelejteni, vele azért nem lett semmi, mert táv kapcsolat lett volna és nem sok esélyt láttam/láttunk rá, én akartam akkoriban, de a lány lebeszélt róla kb.
Aztán most október végén megismertem egy másik lányt akivel annyira talál a szó, hogy else hittem volna, hogy találok valaki olyat, mint ő, akivel ennyire egy húron pendülök. Vele az a gond, hogy nagyon rosszkor találkoztunk, akkor lett vége a 2 és fél éves kapcsolatának, a barátja megcsalta, próbálták helyre hozni, de nem ment már..ezért szakított, de még mindig érez iránta. A pasija pedig állandóan hivogatja és irogat neki, hogy béküljenek ki.
Próbálom magam mellett tartani, mert még sose beszélgettem olyant egy lánnyal se, mint vele, nagyon azt érzem, hogy eddig ő a legjobban talál hozzám. Most pedig félek, hogy elveszítem, igaz sose volt az enyém teljesen(nem testileg értem).
Az a másik bajom, hogy nehezen találok olyat akivel el tudnék képzelni egy jól működő kapcsolatot...nem külsőre gondolok, persze az is fontos, de én most a személyiségre gondolok...szétnézek a mai lányok között és olyasmit érzek, hogy inkább egyedül akarok meghalni, nem teljesen ezt, de valami ilyesmit. Olyan nehéz valakivel megtalálnom egy igaz közös hangot és életemben először úgy tűnik(nem vagyok biztos benne de ez csak megérzés), hogy valakivel megtaláltam és akkor ez történik velem, hogy ilyen rosszkor találkozok vele, gyakorlatilag, azonnal egy 2 és fél éves kapcsolat után, ahol még ő is szereti az exét és az exe is őt, csak tönkre tették a kapcsolatukat...
Nem tudom, mit tegyek..keveset járok bulizni, mert a diszkókban, stb. menő zenéket ki nem állhatom, barátom is csak épp egy pár van(barátságos személy vagyok, de valamiért mégse akad sok barátom), ami még rendben lenne, de azok már családot tervezgetnek én pedig még szeretnék kicsit élni..de nem egyedül. Mit javasolnátok?
Köszi a normális válaszokat.
Lefeküdtetek háromszor a lánnyal?
Háromszor?
Se többször, se kevesebbszer. Három legyen, ameddig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj hát ezért, sem pediglen kettőig – hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. Az ötöst szádra ne vedd. Midőn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen a szex neked. UGye?
Amúgy meg 21 éves vagy... nyugi. Időd mint a tenger... ha most két évig egy csajjal se találkozol. Aztán 23 éves korodban lesz egy két éves kapcsolatod. AZtán szakítás és egy év gyász. Aztán egy év teljes csend és 28 évesen találkozol megint lánnyal, akivel összejössz... még akkor is ráérsz. Szóval még van jó 9 éved, ami baromi sok.
Vannak itt olyan élettörténetek... Azt írják, hogy 23 évesen találkoztak a nagy szerelemmel és abból lett egy 3 éves kapcsolat, stb...
Te még ott se vagy. Szóval ne a múltba nézz, hanem, hogy még előtted van egy rakás kaland. Tök jó lesz ne félj!
De ezzel a csajjal nem fog összejönni, mert csak felejteni kellesz neki. Sajnálom :(
Mert még te magad se tudod hogy milyen lányt akarsz valójában.
Írd le egy papírra a külső és belső tulajdonságokat amikkel rendelkezzen és gondolj ezekre. Vonzd be magadnak a párod.
Saját tapasztalatot írtam le. Párommal 4 éve leszünk együtt.
:'D Az egy idézet a gyalog-galoppból... Asszem az antióchiai szent kézigránát használati utasítása vagy ilyesmi... Azt hittem ez alapműveltségbe tartozik (film művészet terén szinte biztos).
A lényeg, hogy háromszor már lefeküdtetek igaz? Pont háromszor. Nem többször és nem kevesebbszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!