Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem találom az "igazit"?
Mostonában egyre jobban foglalkoztat a társkeresés. Két éve vagyok egyedül, vannak hullámvölgyek az életemben. Van amikor tökéletesen megvagyok egyedül, van amikor nem. Mindenki körülöttem kapcsolatban van. Egyszerűen nem értem, nem tartom magam csúnyának, buta sem vagyok, viccesnek és kedvesnek tartom magam. ( Persze vannak rossz tulajdonságaim is, de elfogadhatóak 😂). Eléggé céltudatos és határozott személyiség vagyok, erős jellem. Az a "vezér egyéniség" típus. Sokszor azt érzem (visszajelzés is volt erre), hogy nem mernek kezdeményezni. Ha pedig kezdeményeznek csak alkalmira lennének kaphatóak, amire úgy érzem már nincs szükségem. Van valaki hasonló szituációban?
22/N
Nem érzem a harmóniát a kérdésben és a kifejtésben.
Miért az igaziról kérdezel, ha közben tökéletesen elégedett vagy az alkalmikra, mert nem vagy kapható kapcsolatra?
Szerintem nem nem mernek, csak nem akarnak egy "vezér egyéniséggel" kezdeni, mert ezzel inkább pasi vagy, mint csaj. Ebből logikusan következhet, amit írtál, hogy "lyuk van rajta, egér nincs benne" alapon egy élyszakára max kellenél valakinek, de állandóra nem és ezt ne pejoratív értelembe vedd, csak a barátnő/társ nem az az ember, akivel a hapsik a farkukat akarják méregetni otthon. Nem baj, ha határozott vagy meg karakán, de a kapcsolatod mindennapjaiba vagy a jelölteddel töltött időbe ezt próbáld nem bevinni, mert a legtöbb férfi számára taszító.
32/f
Ja. Ez még nem feltétlen jelent automatikus sikert, csak így nem azokat kell keresgélned, aki külön erre gerjed, hanem valamivel nagyobb merítéssel dolgozhatsz.
32/f
Hülyeség, hogy vezér egyéniségű nőnek ne lehetne párja. Csomó ilyen lányt ismerek kapcsolatban, ők szokták bepacskítani a pasijukat. Biztos, hogy nem emiatt nincs párod, sgyszerűen te így jártál :D Ugyanebben a cipőben járok.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!