Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találom meg soha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találom meg soha az igazit?

Figyelt kérdés
25 éves fiú vagyok nem találom az igazit mindig az sikerülne aki nem az esetem hogy van ez? :(
2024. ápr. 1. 00:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
hol keresed
2024. ápr. 1. 00:54
 2/17 A kérdező kommentje:
Tarskeresok facebook meg nézik az írást sose irnak vissza :(
2024. ápr. 1. 01:02
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ágyhoz kötött vagy? Ha nem, akkor ne csak online próbálkozz
2024. ápr. 1. 01:06
 4/17 A kérdező kommentje:
Akkor hogyan? :(
2024. ápr. 1. 01:12
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Mert felületesen keresed.
2024. ápr. 1. 01:30
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
#2: az írásképedet tekintve ez egy kicsit sem meglepő, kb. egy funkcionális analfabéta benyomását kelted így első blikkre.
2024. ápr. 1. 01:31
 7/17 A kérdező kommentje:
Be jelölölok 1 csajt vissza igazol de vissza írni nem írnak visszs ennyi.lényegében
2024. ápr. 1. 01:36
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

6# Én is ezt mondtam volna, hogy biztos a szar íráskép miatt, aztán eszembe jutott, mennyi screenshotot láttam már chatekről, ahogy a csaj is pont ugyanolyan gyökér módon ír, szóval ez nem lehet általánosságban kizáró ok, csak ha véletlenül mindig a normálisan író csajokat találja be. :D

Nekem is elrettentő lenne ez az összevissza írás, nem mondom, hogy tökéletesen figyelek én is mindig, mert régi haverokkal én is úgy chatelek, hogy leszarom, ha elütök valamit, találják ki mi az, nem használok mindig vesszőt, stb, de egy vadideg esetében nem baj, ha kicsit megerőlteti magát az ember és odafigyel, mert nem tudom eldönteni, hogy te csak simán lazán kezeled a chatet, vagy tényleg hülye vagy.

2024. ápr. 1. 01:42
 9/17 A kérdező kommentje:
Lazán normálisan írok a haverjaim is mondják nincs gond az írásomal
2024. ápr. 1. 01:52
 10/17 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a közös érdeklődés a kulcs! Járj társaságba, a hobbid alapján, sportolj, élj egészségesen, és a legfontosabb az önismeret! Olvass önfejlesztő könyveket! A netes ismerkedésnél csak a valóban neked szimpi csajokkal próbálkozz, és ha elindul a beszélgetés udvarolj a lánynak!
2024. ápr. 1. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!