Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy 29 éves koromra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy 29 éves koromra szó szerint megundorodtam a férfiaktól?

Figyelt kérdés

Idétlen, primitiv ösztönlényként látom őket, a nemi szervük látványa is hányingert kelt bennem, az, hogy mennyire szex orientáltak, egyszerüen már nincs meg bennem az a tisztelen a férfi nem iránt. Már a szex gondolatától is undor van bennem, pedig azelött nem éreztem így.

Sok fórumot olvasok, és ez a vergődés a férfi oldalon olyan szintű undort kelt bennem, hogy elmondani nem tudom…

Szó szerint azt érzem, hogy telibe tudnám okádni azt, aki egy kicsit is közelebb jön hozzám.

Ez mi lehet?

Aszexuális lettem? Vagy depis?

márc. 27. 08:57
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
12%

Erre mondtam, hogy elbeszéltek egymás mellett. Főleg a másik fél agyhalott stílusa miatt. A mondanivalójának a lényegi része tök oké. Teljesen jogos elvárásokról írt itt is, viszont egy borzasztóan szélsőséges példát felhozva.

Nem is arról van szó, hogy nem tudná ellátni magát, egyszerűen ha az egyik fél adja magát a lakást, és a költségeket is csak ő fizeti, akkor elvárható a másiktól, hogy adjon bele ő is valamit, és ez ne csak annyi legyen, hogy széttárja a lábát. Ez persze nem kell, hogy azt jelentse, hogy a férfi nem csinál otthon semmit és egy igénytelen, trehány, lusta dög, aki még felporszívózni se hajlandó. Itt pont az a gond, hogy folyton mindenki szélsőségekben gondolkodik.

Azt pedig már csak említésnek hozom fel, hogy pl. egy kertes háznál, - ahol van bőven klasszikus értelemben vett férfi munka is - elég érdekes lenne ha a nő nyírná a füvet, hasogatná a fát, míg a férfi főzés közben rakja be a mosást.

márc. 27. 14:09
 32/43 anonim ***** válasza:
67%

"elég érdekes lenne ha a nő nyírná a füvet, hasogatná a fát, míg a férfi főzés közben rakja be a mosást"

Miért? Keze mindkét nemnek van.

márc. 27. 14:10
 33/43 anonim ***** válasza:
43%

"a lakás amortizácíója pl nincs benne az 50-50ben amit ő okoz"

Kifizetteted vele, ahogy amortizál. Vagy levonod a felújításokból, amikbe beszáll.

márc. 27. 14:11
 34/43 anonim ***** válasza:
50%

Egyenlőségben hiszek, nem az egyformaságban.

márc. 27. 14:13
 35/43 anonim ***** válasza:
29%
59 - Miért adna bele a felújításba? Nem kell beleadni, nem az övé a lakás.
márc. 27. 14:14
 36/43 anonim ***** válasza:
65%
Ez nagyon kitaláltnak hangzik, vagyis inkább ilyen "direkt olyan feltételeket szabok, amiket a másik nem tud/akar megugrani, hogy kaphassak vacsorát". A hülye sem veszi be, hogy eladnád egy új kapcsolatban a lakásod felét egy idegennek.
márc. 27. 14:15
 37/43 anonim ***** válasza:
51, ha az amortizációt fizetnie kell, a felújítást is. Szerintem. Vagy új mosogép, akármi.
márc. 27. 14:15
 38/43 anonim ***** válasza:

Normális teljesen.

Sokat olvasol itt inceleket.

Én Bihari Vikit néztem, olvasgattam itt .

Kinyílik a szemed, kiábrándulsz.

Megtanulsz jobban szűrni …

márc. 27. 14:42
 39/43 anonim ***** válasza:
39%
Fura, hogy azt hiszitek, a férfiak (mind) nem azt gondolják mélyen, amit a gyűlölködők leírnak. Beszélgess egy férfival elég sokáig, valamilyen fajta szexizmus/lenézés előbukik a legnormálisabból is.
márc. 27. 15:14
 40/43 anonim ***** válasza:
32%
#63 Ez igaz, de kellően sok beszélgetés után a legtöbb nőből is előbukik valamilyen fajta szexizmus.
márc. 27. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!