Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy 29 éves koromra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy 29 éves koromra szó szerint megundorodtam a férfiaktól?

Figyelt kérdés

Idétlen, primitiv ösztönlényként látom őket, a nemi szervük látványa is hányingert kelt bennem, az, hogy mennyire szex orientáltak, egyszerüen már nincs meg bennem az a tisztelen a férfi nem iránt. Már a szex gondolatától is undor van bennem, pedig azelött nem éreztem így.

Sok fórumot olvasok, és ez a vergődés a férfi oldalon olyan szintű undort kelt bennem, hogy elmondani nem tudom…

Szó szerint azt érzem, hogy telibe tudnám okádni azt, aki egy kicsit is közelebb jön hozzám.

Ez mi lehet?

Aszexuális lettem? Vagy depis?

márc. 27. 08:57
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
44%

A kérdés alatt összegyűlt hímnemű ferfinak nem nevezhető egyedek egy az egyben reprezentálták, hogy szegény kérdező miért kap már hányingert az ellenkező nemtől🥹🥹🥹

Kérdező:hidd el vannak akik nem ilyenek,ne ítéld el az egész nemet,hisz mi nők sem vagyunk egyformák. Ők sem

márc. 27. 11:02
 12/43 anonim ***** válasza:
25%
Persze a ferfiak sakkozni szeretnének vele és nem megkukizni. Jajj már minek hazudtok a kérdezőnek? Egy normális nő ugyan úgy vágyik a szexre. Ha a kérdező nem? Akkor menjen orvoshoz és keressék meg a hiba gyökerét!
márc. 27. 11:04
 13/43 anonim ***** válasza:
62%

Én is így érzek. Nem mondanám depressziónak, mert amúgy boldog vagyok és aktív. Ellátom a napi feladataimat, nem ingadozik a hangulatom, stb

Inkább aszexualitás, szex repulzivitás.

[link]

márc. 27. 11:06
 14/43 anonim ***** válasza:
0%
Oké, köszi! Jó fórumozást!
márc. 27. 11:06
 15/43 anonim ***** válasza:
57%

Én örülök, hogy fórumokon lehull a férfiakról a lepel. Így nem kell a társkereséssel foglalkozni.

(Random faroktól meg a legtöbb nő undorodik, ezért nem akarunk dickpicet.)

márc. 27. 11:07
 16/43 anonim ***** válasza:
77%
Ha a GYK-ból indulnék ki, azt hihetném, a férfiak és nők 90 százaléka lelki sérült, és a férfiak 50 százaléka incel.
márc. 27. 11:35
 17/43 anonim ***** válasza:
58%

Az internet nem a valóság, agymostad magad a sok fórummal.

Eleve hiba egy kalap alá venni a férfiakat, mert hogy a nők sem, ők sem klónok.

márc. 27. 12:54
 18/43 anonim ***** válasza:
10%

Paranoiás gondolat, már a neved is árulkodik a retardáltságodról.

Hozzám már költözött nő, nem kértem a rezsibe és mindig csilli villi volt a lakás, főzni is sűrűn főzött és a mosást is vitte. Mondta nekem, hogy ő így veszi ki a részét a közös költségekből és én meg mondtam neki, hogy oké teljesen jó ez így számomra. Nem 50-50 volt a dolog, mert én nem kértem egy fillért se azért, hogy ő nálam lakjon. Kvázi ezzel szállt be a rezsibe.

Sehogy nem lesz 50-50 ha egy nő beköltözik hozzám. Max. akkor lehetne az, ha kiperkálja a lakás felét és akkor 50-50 már a dolog.

Normális nő így gondolkodik, az itteni alja akihez már nem értek évek óta meg máshogy. Nem véletlenül nem értek hozzájuk évek óta. :'D

márc. 27. 13:07
 19/43 anonim ***** válasza:
79%
Jaaj hagyjátok már ezt az 50-50 dolgot. Az a lényeg, hogy mind a két fél adjon bele valamit a kapcsolatba. Egyszerűen elbeszéltek egymás mellett. Ezt nem kell patikamérlegen kimérni, hogy ki-mennyit ad bele, lényeg, hogy ne 0-100 legyen az arány, mert az a kihasználás. Azt meg már a két fél dönti el, hogy hogyan osztják el egymás között a munkát és a költségeket.
márc. 27. 13:15
 20/43 anonim ***** válasza:
82%

"Max. akkor lehetne az, ha kiperkálja a lakás felét és akkor 50-50 már a dolog."

De akkor rá is írod a lakás felét, igaz?

márc. 27. 13:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!