Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 250et kereső mamahoteles 29 éves srác milyen lanyoknal probalkozon?
Miért kéne elmondani bárkinek is, hogy mennyit keresel?
Nem tudom miért rugóznak egyesek ezen ennyit...soha egy randin , ismerkedéskor sem volt téma, hogy na ki mennyit keres. Semmi köze hozzá a másiknak.
Max akkor lehet köze hozzá ha odáig juttok, hogy összeköltöztök.
Persze lehet, hogy a mai 20-onéves nőknek ezaz első kérdése, de ehhez senkinek semmi köze.
Hát , ha a pénzben definiálod magad akkor aranyásoknál.
De ha van más értéked is akkor nem csak náluk.
45 feletti feministáknál...
Azok rugóznak ezen az oldalon, kergetik a fiatal húst.
Aztán pattognak, ha látják, nekik is a fiatal kell.
Semmilyennel. Tobb mint dupla ennyit keresek, egyedul elek (nem alberletben), még sincs senkim. Igaz nem is probalkozok, ha meg negyedevente kozeledne valaki, nem torodok vele, mert ugy is tudom mi lesz a vége a dolognak. Szerintem egyedul fogok megrohadni.
A korosztalyunkban levo szingli nok nagyon nagy tobbsege nem hiaba szingli nő. Brutal igenyeik vannak, a menő rossz fiu kellett nekik akiktol szuletett egy, rosszabb esetben tobb gyerekuk, , majd az dobbantott, plusz amire en vágyok egyik sem tudna megadni (szívből szeressen és hűséges legyen)
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!