Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ismerkedésnél,ha 29 éves létemre a szüleimmel élek,de csak azért hogy saját lakást tudjak venni?
Van egy lány,aki 22 éves és át jönne hozzánk.
Mennyire gáz hogy együtt élek a szüleimmel?
Neki nem tudom mennyire gáz, de nálam kizáró ok. 24L
Egyébként tudja vagy majd ha átmegy akkor szembesül vele?
Tudja,írtam neki
De van munkám főnök beosztásban vagyok
Van saját kocsim
Szüleimnek saját házában lakunk
Kicsit kellemetlenül érzem magam hogy a lányt elhivtam magamhoz
Harmadjára találkozunk
Ha a lányt ez nem zavarja, akkor hívd, majd mindketten hozzászoktok a helyzethez.
Máskülönben azt gondolom, hogy az az elvárás, hogy mindenkinek saját lakás (kb olyan 40 m2 lyuk, mint amiket az elmúlt években építenek) meg autó meg minden legyen, egy kicsit luxus a kereseteket tekintve, és talán alább kellene hagyni ezekből az igényekből! Lehet együtt élni, csak egy kicsit alkalmazkodni kellene a másikhoz, de amilyen emberek ma már vannak, mindenki k.va okos meg osztja az észt, és erre képtelenek. Akkor esetleg majd boldogabbak lesztek, ha a nyakatokba vesztek 15-19% THM-mel egy valag hitelt, ami nyugdíjas korotokban jár le? Ja, de várjál, nyaralni is el kell menni minden évben! Ezt majdnem elfelejtettem. Szóval kinek mi a kizáró ok, aztán lehet egyedül maradni. (Bocs, kérdező, ez a kifakadás nem neked szólt.)
"Lehet együtt élni, csak egy kicsit alkalmazkodni kellene a másikhoz"
Hol? Anyukánál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!