Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy 29 éves koromra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy 29 éves koromra szó szerint megundorodtam a férfiaktól?

Figyelt kérdés

Idétlen, primitiv ösztönlényként látom őket, a nemi szervük látványa is hányingert kelt bennem, az, hogy mennyire szex orientáltak, egyszerüen már nincs meg bennem az a tisztelen a férfi nem iránt. Már a szex gondolatától is undor van bennem, pedig azelött nem éreztem így.

Sok fórumot olvasok, és ez a vergődés a férfi oldalon olyan szintű undort kelt bennem, hogy elmondani nem tudom…

Szó szerint azt érzem, hogy telibe tudnám okádni azt, aki egy kicsit is közelebb jön hozzám.

Ez mi lehet?

Aszexuális lettem? Vagy depis?

márc. 27. 08:57
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
57%
Dehogy beszélnek el egymás mellett. Azt mondja, ha nő él vele, vagy csicskázik (az ő szava), vagy kifizeti a lakása felét. Annyira nem akarja maga után kimosni a szaros budit, hogy ha a csicskája vagy, nem kell megvenned a kecót.
márc. 27. 13:19
 22/43 anonim ***** válasza:
45%

Amúgy szerintem sem beszélünk el egymás mellett.

Szerintem: Mindegy kié a ház/lakás, ha ott tart valakivel a kapcsolat, hogy összeköltöztök akkor értelemszerűen a mindennapi költségek közösek és a házimunka is az.

Szerinte: Ha enyém a ház és idejön lakni INGYEN egy nő akkor ő lesz a cselédem, mert há ingyen lakik itt és az a dolga, hogy főzzön, mosson, takarítson és persze ez az általános a társadalomban.

Szóval szerinte a nő az nem más, mint egy szexjáték/cseléd.

márc. 27. 13:25
 23/43 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem nem a lakás árára gondolt, hanem a havi költségekre (víz, gáz, áram, internet, stb). Ha meg így megbeszélik és mind a kettőnek jó, akkor mi a probléma? Azt gondoljátok, hogy kényszerítette a csajt, hogy odaköltözzön?

Eddig a pontig paranojával értettem egyet, de itt már kicsit átmegyünk a ló túl oldalára. Az oké, hogy a hímsovinisztákat nem szeretjük, és ha valaki szerint az a norma, hogy a nő főz, takarít stb az szimplán idióta. De ha két ember megegyezik, hogy így csinálják, akkor az az ő saját döntésük, felnőtt emberek, képesek dönteni.

márc. 27. 13:29
 24/43 anonim ***** válasza:
53%

Nem, ezzel nem értek egyet. Igaza van, hogy vagy szálljon be a nő a közös költségekbe ( ami a te elgondolásod is, hogy felezve legyen minden), vagy ne fizessen semmit, de akkor vállaljon több házimunkát. Ettől nem lesz se cseléd, se csicska, még akkor se ha minden házimunkát ő végez. Egyszerűen annyiról van szó, hogy nem pénzt ad bele a dologba, hanem a házimunkát. Nem érzitek, hogy egyikkel sincs probléma? Mindkét esetben mindkét fél beleadja a maga részét, nincs semmiféle kihasználás vagy csicskáztatás, és amíg mind a két félnek oké, addig nincs semmi baj egyikkel se. Marhaságokon vitatkoztok.

márc. 27. 13:39
 25/43 anonim ***** válasza:
60%

Tök más dolog az, hogy megegyezni valamiben és úgy élni a mindennapokat, mint előadni fennhéjázó stílusban, hogy:

" Az ingyen lakhatásért valamit tenni is kell és nem csak tárcsázni a kanapén. Majd szerinted én fogok mosni, főzni, takarítani egy nőre mikor ő költözik hozzám full ingyen? Cseléd leszek a saját lakásomban vagy mi? "

Felnőtt embereknél tök alap dolog, hogy ellátják magukat attól függetlenül, hogy hol laknak. Bár lehet csak én vagyok úgy, hogy nem lenne pofám kiszolgáltatni magam és elvárni a másiktól, hogy ő legyen a házicseléd.

De mindegy igazából.. kár tovább ragozni ezt.

márc. 27. 13:45
 26/43 anonim ***** válasza:
76%

'Sehogy nem lesz 50-50 ha egy nő beköltözik hozzám. Max. akkor lehetne az, ha kiperkálja a lakás felét és akkor 50-50 már a dolog."

A lakás fele nem a rezsi fele.

márc. 27. 13:49
 27/43 anonim ***** válasza:
0%
Miért szerinted ha a rezsi felét fizeti ki valaki akkor 50-50 a dolog? Akkor sincs köze a lakáshoz. Jesus christ
márc. 27. 13:52
 28/43 anonim ***** válasza:
Miért nem válaszolsz, hogy ráírnád-e a felét?
márc. 27. 14:00
 29/43 anonim ***** válasza:
Mert így még inkább nem értem, hogy miért nem 50-50 neked az, aki minden kiadásotok felét fizeti, hisz a lakás ez esetben maradna a tied.
márc. 27. 14:07
 30/43 anonim ***** válasza:
0%
a lakás amortizácíója pl nincs benne az 50-50ben amit ő okoz.
márc. 27. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!