Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen smucigok a férfiak?
"Azért vagytok ilyen zsugoriak mert ezt láttátok otthon."
Szerintem ez nem így van. A baj inkább az és mindkét oldalon, hogy annyira biztosra akar menni sok ember, nők és férfiak egyaránt, hogy nem mernek "kockáztatni". Tele az oldal olyan hozzászólásokkal, hogy "már az első randin is legyen közös a költség", vagy olyannal, hogy "nőként fel kell építeni egy önálló egzisztenciát és csak utána állj neki párt keresni, mert mi van ha...". Egy pillanatig sem akarnak olyasmibe pénzt, energiát és időt rakni, ahol nem 100% biztos a megtérülés. Mert akkor ott az érzés, hogy buktam az "üzleten". Egy párkapcsolat a kezdetekben mindig arról szól, hogy beleraksz egy csomó mindent és csak később derül ki, hogy lesz belőle valami vagy sem. Nem azért, mert a másik tutira csak ki akart használni, hanem mert nincs rá garancia, hogy működni fog még akkor se, ha mindketten valóban azt akarják, hogy működjön.
Jó de akkor én is félek hogy kihasználnak tehát előbb oltár elé vigyen és csak utána lesz szex?
Én is bizalmatlan vagyok, minek kockáztassak.’
Lehet hogy évekig használ szexre, takarításra, főzésre, gondoskodásra és utána lelép egy fiatal macával.
53
Neked nem jó a szex? A házimunkát felezni kéne
"Nekem anno volt barátnőm, akivel együtt éltem és közös kassza volt."
Nem egész 24 órán belül sikerült elfelejtened, hogy a kérdés kiírásakor még nő voltál. xD
55
Ez olyan általánosítás, mint amikor azt mondják, hogy a nők aranyásók. Tán szexista vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!