Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen smucigok a férfiak?
"Semmilyen racionális érv nem szól már amellett, hogy a férfi fizessen egy randin."
Ha én hívok meg valakit akár egy kávézóba, akár egy étterembe, akkor természetesnek érzem, hogy én fizetek.
Egy első randira pedig szerintem az esetek 95 %-ában a férfi hívja meg a nőt.
Nekem az a furcsa, ha valakinek nem magától értetődő, hogy az fizet, aki meghívta a másikat.
Szerintem a meghívás ezt jelenti. Ha meg egy férfinak nem fér bele, vagy fél attól, hogy kihasználják akár az első randin, akár később, akkor ne azt mondja a nőnek, hogy szeretnélek meghívni ide-vagy oda, hanem azt, hogy van-e kedved beülni ide-vagy oda, elmenni ide-vagy oda együtt úgy, hogy mindenki fizeti a saját fogyasztását, belépőjegyét, stb.
A 20. hozzászólónak: ha megvásárolni szeretnél egy nőt, mint a boltban egy kiló kenyeret, arra is megvan a lehetőség, csak több a óradíjuk, mint amit egy kávézóban vagy étteremben költenél.
Viszont biztos, hogy lesz szex, amint leperkáltad a tarifát.
Az exem szó szerint rosszul érezte magát, mert szinte mindenhol én fizettem.
Ha félretesszük a férfi-nő illedelmet és kapcsolatot, nekem akkor már volt munkám, ő meg csak tanult.
Szóval duplán magamon éreztem a felelősséget.
Nagyon sajnálom azokat a férfiakat akik nem értik miért kell nekik fizetni.
Nem kell.
Abszolút nem kell, nem kötelező randizni, nem kötelező udvarolni .
De ha nekem kell egy nő, biztos hogy nem merül fel bennem hogy ő fizessen, mert nem akarom magam leégetni hogy egy fagyira sem telik.
Nemi egyenlőség van.
Mindenki magának fizet.
Nemi egyenlőség van, szóval munka után lesz szíves felemelni a valagát a férfi is és összerittyenteni a vacsorát, utána irány mosogatni!
Nem csak a nők dolga ez .
Van porszívó is, mosógép is, ismerkedjetek meg velük!
Pontosan, viszont hogy jutunk el a vacsora főzésing?
Aki nem tud udvarolni az párkapcsolatra is alkalmatlan.
Ráadásul igenis hogy ezek a szexben is önzőek…
Sok mindent leírtak előttem, én még annyit tennék hozzá, hogy ameddig a nőtől elvárják, hogy jól nézzen ki, adjon magára, legyen sima a bőre, szép haja, jó illata miközben a legtöbb férfi jó ha tiszta ruhát vesz fel első randira, addig egy szavuk ne legyen szerintem.
Vagy akkor fedezzék ők is ezeket a költségeket minimum 50%-ban.
Elvárások azok vannak; a többségük igénytelen disznó és akkor a nő még költsön a külsejére is vagyonokat, hogy ezeknek a nyomingereknek a kedvükre tegyen.
"Nemi egyenlőség van.
Mindenki magának fizet."
Őszintén kíváncsi vagyok, hogy mennyire vagy ilyen téren elfogulatlan és következetes.
Leírnád őszintén, hogy hány kisgyerekes férfi rokonodnak, kollégádnak, ismerősödnek, barátodnak tetted szóvá, hogy hogy gondolja, hogy nem felezi a feleségével a gyesen, gyeden töltött időszakot? Hánytól kérdezted meg, hogy mégis hogy képzelni, hogy nem ő megy évente több hétre táppénzre, hogy otthon maradjon a lázas, beteg kisgyerekkel, hanem az anya? Hánytól kérdezted meg, hogy minden nap főz-e a családjának, olvas-e mesét esténként, a nagyobb gyerekkel tanul-e, segít-e leckét írni, csomagol-e nekik reggel tízórait? Hánytól kérdezted meg, hogy a gyerekek szülinapi zsúrját ő szervezi-e? Hánytól kérdezted meg, hogy milyen gyakran csinál nagytakarítást otthon, hány órát tölt hetente mosással, vasalással, bevásárlással, főzéssel, egyéb háztartási teendőkkel?
Köszönöm, ha őszintén válaszolsz.
Ne már 🙃
Ezeknek a nemi egyenlőség csak egy kifogás , egy magyarázat a sz@revőségre.
A felelősség és a család mindig a nő feladata lesz.
Egy 40 éves pali még simán eljátszik ugyanazzal a játékkal mint 10 éves korában .
Csak anyuka helyett a feleség mossa tovább a gatyáit.
Szerencsére nem csak zsugori emberek vannak, mert akkor nagyon kevesen lennének párkapcsolatban.
És furcsa hogy hőzöngenek ha udvarolni kellene, de az persze természetes hogy a nő mos, főz és takarít, amint egy háztartásba kerülnek.
Mi is elkezdhetnénk hisztizni hogy meg tudja csinálni a pasi is. Ahogyan ők is ezt mondják: dolgozunk mi is, meg tudjuk venni magunknak azt a szál virágot.
Nem csoda hogy egyre több nő dönt úgy hogy nem szül, meg nem köteleződik el hanem inkább csak éli boldogan az életét.
Ha valaki nem tud hozzám tenni, csak elvenni , az nem kell!
De nem én remegek a facért.
Nektek kell annyira a bina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!