Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen smucigok a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen smucigok a férfiak?

Figyelt kérdés
Komolyan, egyeseknek már az is nehezére esik, hogy az első randin meghívjon valamire. Ha már az első randin ilyen, akkor mit alapozzak rá? Később majd felesbe kell fizetni a pelenkát vagy a nyaralást?
2024. márc. 18. 11:27
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
84%

A zsugori , fukar jellem nem változik, bármennyit is keres.

Volt szegény, aki meghívott cukiba, volt szegény aki egy üdítőt se.

De szerintem a legnagyobb red flag ha már az elején ilyen irigy.

Számomra az irogység teljesen kizáró ok, mert az udvarlási szakasz a legszebb. Utána csak rosszabb lesz.

2024. márc. 18. 11:57
 12/57 anonim ***** válasza:
78%

Ez így van, de amíg a gyerek nem megy bölcsibe, addig más a helyzet

2024. márc. 18. 12:04
 13/57 anonim ***** válasza:
88%

Elrontottad a pelenkás dologgal..

Az első pár sort elhittem, hogy nem provokálsz..

Én egyébként sose voltam smucig, simán meghivom enni aki jófej.. voltam már lany baráttal is étterembe és meghívtam és semmit se akartam tőle. Sőt barátaim is megszoktam hívni néha akik fiúk, csak nem nagyon szokták elfogadni, azért csak ritkán.

Aki randin smucig valójában azzal pedig nem kell tovább randizni. Ennyi.

2024. márc. 18. 12:05
 14/57 anonim ***** válasza:
21%
A k"rváknak fizetnek nem a feleségnek, cica.
2024. márc. 18. 12:13
 15/57 anonim ***** válasza:
82%

Volt azért pár randim, 10-ből kb egy fogadta el, hogy felesbe fizessünk.

Első randin, ha pasi lennék én is max egy üdítőt vagy sütit fizetnék. Tudod ki költene egy idegenre többet...majd ha úgy alakul akkor igen, odateszi magát egy férfi, ha nem akkor nem kell vele lenni.

Meg a férfi mind szép és jó, hogy teremtse meg az anyagiakat, aztán egyedül meg életképtelen leszel a gyerekkel a nyakadon. Én úgy vállaltam gyereket, hogy ha egyedül maradok is bőven eltartom magunk.

Az a 10-ből 1 férfi lett a párom, pl amikor már kialakultak az érzelmek sose volt soher, sőt.

N 32

2024. márc. 18. 12:21
 16/57 anonim ***** válasza:
21%

Bőven millió felett keresek havonta, sok sok éve.

A párom egyetemista, az első randi óta ragaszkodik hozzá hogy mindent felesbe. Azóta már ő is jól keres, de ezt nagyon becsültem benne az elejétől. Nyilván a 100+ millás családi házat nem ő fogja kiperkálni, de azt gondolom a mindennapok igy mukodnek jól

2024. márc. 18. 12:32
 17/57 anonim ***** válasza:
62%
Durva hogy 40 évesen 19 éves lánnyal utolsó
2024. márc. 18. 12:50
 18/57 anonim ***** válasza:
14%

Semmilyen racionális érv nem szól már amellett, hogy a férfi fizessen egy randin, ez a lényeg. Ezt tudják a nők is, ilyenkor jön a maszatolás, lovagiasság, úriemberség, meg hát milyen szép gesztus, mintha a gesztus csak a férfiaktól lenne elvárható. :D

Ha férfiként én felezni akarom a költségeket, a nő pedig elvárja, hogy én fizessek, akkor kettőnk közül én vagyok feministább/egyenlőségpártibb.

[link]

2024. márc. 18. 12:58
 19/57 anonim ***** válasza:
82%

Én nem fogok 50/50et játszani senkivel. Eddig ezt tettem, de a gyakorlatban az volt h a költségeket feleztük, de egy férfi ember többet eszik, így nyilván többet fizettem mint amit fogyasztottam és mellette a háztartás jóval nagyobb része is rám maradt. Amióta egyedül élek, több a pénzem is és nem kell senki után se pakolnom.

Nyilván nem azt várom, hogy valaki tartson el, mert ne, van pénzem, egyedül fenntartom magam. De ha görcsösen felezni akar mindent, akkor az nem fog működni.

2024. márc. 18. 13:06
 20/57 Barito ***** válasza:
9%

"Miért ilyen smucigok a férfiak?"

Ez, egyetlen esetben jogos kérdés: ha össze akarsz jönni a pasival. (vagy ha már együtt vagytok)

Ha nem, akkor az a bajod, hogy nem hülye az illető, s így nem tudsz mocskos módon leakasztani egy INGYEN ebédet, vagy bármit? (más kontójára)

Ha tudod, márpedig mindig tudod, hogy az adott csákó nem kell, de ő fizet valamit, (mert szeretne többet) akkor mivel meghiúsítod a szándékát, térítsd meg a kárát, mert ő sem az utcán találta a pénzt.

Ha elmész 1 kiló kenyérért, kifizeted, de nem viheted ki a boltból, és a pénzed sem adják vissza, nem háborodsz fel? (céllal csengetted a lóvét, de a cél nem valósult meg, ergo károd keletkezett, ha nem térítik meg)

Időt, energiát, PÉNZT, erőforrást szánok arra, hogy X nővel a jövőben együtt legyek, s ha ő nem akarja ezt (ehhez joga és lehetősége van) de nem téríti meg a károm, akkor CSALÓ! Potyaleső, haszonleső.

Jól teszi minden férfi (aki okos) nem invesztál semmit a dologba ELŐRE!

Mivel bizonyítod, hogy nem csak lehúzni akartad számodra ingyen kajával, vagy mozival vagy bármivel?

Tisztességes nő, ha nem akar semmit a csákótól, kifizeti a SAJÁT részét, és utána lelép. Nem mocskos módon törli szemét-száját ingyen jóllakva.

2024. márc. 18. 13:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!