Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen smucigok a férfiak?
"Később majd felesbe kell fizetni a pelenkát vagy a nyaralást?"
:D Hát bogaram ilyen egy kapcsolat, felelősséggel jár. Vagy lehetsz kitartott is, csak nevezzük nevén a dolgokat, mert egy kapcsolatban mindkét fél vállalja az anyagi terheket is.
Szerintem elég sok férfi van még aki első randin fizetni szokott, és gondolkodás nélkül. Még mindig úgy gondolom sokaknál ez a természetes.
hozzáteszem férfiaknál. Nem a mostani éretlen generációnál.
Első randin szerintem 90%-ban nem szoktak étterembe menni, max üdítő kávé esetleg egy süti. Az nem sok.
De ez, hogy pelenka meg nyaralás....háát az már akkor van mikor együtt is éltek, és azt valóban a legtöbb esetben közösen fizetik.
Nekem volt ilyen aki nem hívott meg soha semmire.
Ellenben nálam szeretett vacsorázni.
Sajnos szerelmes voltam, ezért 1 évig is eltartott ez a helyzet.
Aztán szerencsére felszállt a rózsaszín köd és szakítottam.
Szerinte azért mert ő nem elég gazdag és én aranyásó vagyok 🤷🏼♀️
5
Pont úgy, ahogy te is tettél azért, hogy egy üdítőre vagy kávéra se hívjon meg egy férfi az első randin.
Tettem, vagy nem tettem nem tudom.
Mindenesetre most van társam, és soha nem volt köztünk téma hogy ki mit fizet, ki mennyit keres, meg felezgessünk.
Ugyanannyi luxusra vágyó ember van, mint amennyi sz@revő is.
#2 Mondom, van olyan státusz is, hogy eltartott. Két felnőtt ember el tudja dönteni, hogy miként éli az életét, semmi probléma nincs vele, csak ne keverjük össze a dolgokat.
Én nem is tudom, sok nő lehet, hogy valahol visszavágyik abba a világba, ahol tényleg csak a férfinek volt pénze, a nőnek pedig összesen annyi felelőssége, hogy szüljön.
De ha nem tűnt volna fel, már egy nő is ugyanúgy építhet karriert, mint egy férfi, semmi nem indokolja többé ezeket a régi szokásokat. Elment mellettetek a világ, ti pedig a világot hibáztatjátok, ez nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!