Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen smucigok a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen smucigok a férfiak?

Figyelt kérdés
Komolyan, egyeseknek már az is nehezére esik, hogy az első randin meghívjon valamire. Ha már az első randin ilyen, akkor mit alapozzak rá? Később majd felesbe kell fizetni a pelenkát vagy a nyaralást?
2024. márc. 18. 11:27
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
76%

Kedvenc randim:

Séta nyáron egy parkban. Rohadt meleg volt. Felvetettem hogy üljünk be valahova meginni valamit. Áááá nem, ne máá ő nem szomjas.- mondta cserepes ajkakkal.

Ok. Fagyi esetleg? Neeemmm nem kell.

Na mindegy én vettem magamnak. Sose fogom elfelejteni milyen fejjel nézett a fagyira, mennyire kívánta. Mondta is hogy jól néz ki, milyeen? Finooom? Igeen, ömmm megkóstólnám én is...

"Ott a fagyis, visszamenjünk?"🤔

Hú de bevörösödött a feje 😂 azt hitte majd odaadom neki a fagyimat.

Fillérbxó nyomoronc. Szinte mind ilyen. Az ilyen séta randikat hanyagolom is.

A másik kedvenc aki azt akarja hogy vendégeljem meg első randira.

Zseniális ötlet 👌🏻 a címemet is megtudja és zaklathat, ingyen kaja, és remélhetőleg ingyen punci 🙏🏻 poci tele, zacsi üres 😇

Micsoda elgondolás, kíváncsi vagyok mennyire jön ez be nekik. 🤔

" Akkor mi értelme van egy férfinak? Neki kéne megteremteni a stabil anyagi hátteret"

Ez max a nagyapád generációja volt. Ilyet már nem találsz.

2024. márc. 18. 13:27
 22/57 anonim ***** válasza:
80%
Igaz. Mocskos módon leakasztottam egy ingyen kólát az első randin. És meg se térítettem a kárát. A betyár mindenit az ilyen nőknek, de tényleg.
2024. márc. 18. 13:58
 23/57 anonim ***** válasza:
16%

Nő ismerősöm állt a megállóban, kérdeztem hova-hova?

"Megyek lehúzni valakit, hi-hi!" Gondolom randira ment!

Mai napig ilyen, mindent fizettek neki, talán egy percet ha dolgozott életében.

Hát ezért!

2024. márc. 18. 14:02
 24/57 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom benned fel sem merült, hogy meghívd a szomjazó randipartnered, aki valamiért nem tudta kifizetni magának (lehet hogy nem telt rá, vagy nem volt nála pénz). De valamiért ő a szemét, és nem te, aki feminista élvezettel nézted a szenvedését?:D

Azért nem kicsit vagy elmebeteg, bocsi.

A feleségemmel sétálós randi volt az első kettő, pedig két jól menő cégem volt. Szerintem updatelt a szűrési preferenciáid, mert pont a normálisakat sikerül kifilterelned, ha sétálós randikat offolod. És ha fele annyi empátia lenne benned, mint amennyi emojit kiokádsz, szintén boldogabb lennél.

2024. márc. 18. 14:08
 25/57 anonim ***** válasza:
5%

Első randin valószínűleg először találkozunk, tehát kvázi idegenként semmi garancia nincs rá, hogy lesz folytatás. Sokat elmond egy nőről, ha még egy ilyen helyzetben sem képes a _saját_ részét vállalni és kifizetni, bizony az első benyomás nagyban meghatározza a kapcsolat dinamikáját.

A nők részéről ez simán olcsó haszonleső tempó, de azért az a férfi sem normális, aki belemegy egy ilyen játékba egy elvileg keresőképes, független nővel.

2024. márc. 18. 14:08
 26/57 anonim ***** válasza:
0%

"A nők részéről ez simán olcsó haszonleső tempó, de azért az a férfi sem normális, aki belemegy egy ilyen játékba egy elvileg keresőképes, független nővel."

23-as válasz!

2024. márc. 18. 14:15
 27/57 anonim ***** válasza:
84%
Olcsó provokálós kérdés már sokadjára.
2024. márc. 18. 14:24
 28/57 anonim ***** válasza:
14%

21

Én meghivlak egy fagyira ha lesz szex utána. 😃 najo lásd kivel van dolgod! Az első 1-2 randin fizetek mindent … ehetünk is. És nem kell kukizas.

2024. márc. 18. 14:37
 29/57 anonim ***** válasza:
66%

"" Akkor mi értelme van egy férfinak? Neki kéne megteremteni a stabil anyagi hátteret"

Ez max a nagyapád generációja volt. Ilyet már nem találsz."

Tekintve, hogy egy átlag fizetésből egy teljes családot nem lehet eltartani, nem egészen értem, hogy miért várod, hogy majd a férfi mindent tud fizetni. Persze ha gazdag férfiak után mész, akkor megoldható. Nagyon gáznak tartom, hogy a férdiasság a pénzben, vagyis bocs, exisztenciában van mérve.

A kérdésre a válasz pedig, annak kéne állnia a randit, aki elhívta a másik. Ez sokszor a pasi lesz, de szerencsére ma már kezd az is okés lenni, hogy a nő is kezdeményezhet (az más kéedés, hogy nem akarnak általában)

2024. márc. 18. 15:00
 30/57 anonim ***** válasza:
14%
Tegyük fel hogy mindkét fél nemtelen, de a nőnek tuti derogálna meghívni/pénzelni a pasit!
2024. márc. 18. 15:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!