Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen smucigok a férfiak?
Kedvenc randim:
Séta nyáron egy parkban. Rohadt meleg volt. Felvetettem hogy üljünk be valahova meginni valamit. Áááá nem, ne máá ő nem szomjas.- mondta cserepes ajkakkal.
Ok. Fagyi esetleg? Neeemmm nem kell.
Na mindegy én vettem magamnak. Sose fogom elfelejteni milyen fejjel nézett a fagyira, mennyire kívánta. Mondta is hogy jól néz ki, milyeen? Finooom? Igeen, ömmm megkóstólnám én is...
"Ott a fagyis, visszamenjünk?"🤔
Hú de bevörösödött a feje 😂 azt hitte majd odaadom neki a fagyimat.
Fillérbxó nyomoronc. Szinte mind ilyen. Az ilyen séta randikat hanyagolom is.
A másik kedvenc aki azt akarja hogy vendégeljem meg első randira.
Zseniális ötlet 👌🏻 a címemet is megtudja és zaklathat, ingyen kaja, és remélhetőleg ingyen punci 🙏🏻 poci tele, zacsi üres 😇
Micsoda elgondolás, kíváncsi vagyok mennyire jön ez be nekik. 🤔
" Akkor mi értelme van egy férfinak? Neki kéne megteremteni a stabil anyagi hátteret"
Ez max a nagyapád generációja volt. Ilyet már nem találsz.
Nő ismerősöm állt a megállóban, kérdeztem hova-hova?
"Megyek lehúzni valakit, hi-hi!" Gondolom randira ment!
Mai napig ilyen, mindent fizettek neki, talán egy percet ha dolgozott életében.
Hát ezért!
Gondolom benned fel sem merült, hogy meghívd a szomjazó randipartnered, aki valamiért nem tudta kifizetni magának (lehet hogy nem telt rá, vagy nem volt nála pénz). De valamiért ő a szemét, és nem te, aki feminista élvezettel nézted a szenvedését?:D
Azért nem kicsit vagy elmebeteg, bocsi.
A feleségemmel sétálós randi volt az első kettő, pedig két jól menő cégem volt. Szerintem updatelt a szűrési preferenciáid, mert pont a normálisakat sikerül kifilterelned, ha sétálós randikat offolod. És ha fele annyi empátia lenne benned, mint amennyi emojit kiokádsz, szintén boldogabb lennél.
Első randin valószínűleg először találkozunk, tehát kvázi idegenként semmi garancia nincs rá, hogy lesz folytatás. Sokat elmond egy nőről, ha még egy ilyen helyzetben sem képes a _saját_ részét vállalni és kifizetni, bizony az első benyomás nagyban meghatározza a kapcsolat dinamikáját.
A nők részéről ez simán olcsó haszonleső tempó, de azért az a férfi sem normális, aki belemegy egy ilyen játékba egy elvileg keresőképes, független nővel.
"A nők részéről ez simán olcsó haszonleső tempó, de azért az a férfi sem normális, aki belemegy egy ilyen játékba egy elvileg keresőképes, független nővel."
23-as válasz!
21
Én meghivlak egy fagyira ha lesz szex utána. 😃 najo lásd kivel van dolgod! Az első 1-2 randin fizetek mindent … ehetünk is. És nem kell kukizas.
"" Akkor mi értelme van egy férfinak? Neki kéne megteremteni a stabil anyagi hátteret"
Ez max a nagyapád generációja volt. Ilyet már nem találsz."
Tekintve, hogy egy átlag fizetésből egy teljes családot nem lehet eltartani, nem egészen értem, hogy miért várod, hogy majd a férfi mindent tud fizetni. Persze ha gazdag férfiak után mész, akkor megoldható. Nagyon gáznak tartom, hogy a férdiasság a pénzben, vagyis bocs, exisztenciában van mérve.
A kérdésre a válasz pedig, annak kéne állnia a randit, aki elhívta a másik. Ez sokszor a pasi lesz, de szerencsére ma már kezd az is okés lenni, hogy a nő is kezdeményezhet (az más kéedés, hogy nem akarnak általában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!