Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit költenétek a nőre az első randin?
Első randi?
Általában üdítő kávé esetleg süti. De mindig megkérdezem, hogy éhes e, de nem étterembe az tuti :)
Attól függ. Egy séta ingyen van, közben egy fagyi/kávé/süti mondjuk belefér.
Szóval ilyen kategóriában gondolkoznék. Szerintem első randin fölösleges ennél többet csinálni, nem hiszem ,hogy egy 10 fogásos ebéddel vagy vacsorával kellene bárkit is lenyűgözni. Ha meg így van, akkor hirdesse magát inkább az "aranyásó társkeresőn", mert nem egymást keressük.
Mondjuk nekem az exe msem várta el soha hogy költsek rá, általában osztoztunk a költségeken, vagy egymást hívtuk meg oda-vissza.
Szerintem ez a normális, elvégre mindkét félnek akarnia kell a másikkal lenni, nem pedig egyoldalú nyomulásról kellene szólnia egy imserkedésnek.
Ha a csaj nem érdeklődik irántam, elvárja, hogy csak én teperjek, akkor mindegy a dolog és nem fog érdekelni a továbbiakban. Neki is partnernek kell lennie, neki is akarnia kell velem ismerkednie, különben már elcseszett az egész szituáció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!