Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit költenétek a nőre az első randin?
Egy sütire vagy kávéra simán meg hívom. Azért első alkalommal illik a férfinek fizetnie. A másodikon vagy fizetem az én részemet vagy én hívom meg őt.
25N
Csóró paliként rendszeresen sokat költöttem, soha nem engedtem, hogy a nő fizessen. Persze mindig akartak ők is, meg tiltakoztak. Olyankor kitaláltam, hogy el tudom számolni. Dehogy tudtam.
Végül nem ez volt a döntő, rendszeresen azok, akiket jó drágán meghívtam, dobtak, sok szerény, kedves lány meg kitalált valami programot(arborétumban mászkálás, kb ingyen) vele meg sok éves kapcsolat.
Első randira a sétálós (nyár) avagy beülős randit szeretem, ahol van lehetőség minél többet beszélgetni. Előbbire egy fagyi, üdítő, utóbbinál egy ital, kávé benne van a pakliban.
20-30e forintot nem fizetnék első randin, amikor először találkozunk és nem biztos a folytatás, pedig nem 250e keresek. Második avagy harmadik randin már oké.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!