Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyi bűntudatot éreztek, amiért egyre több férfi incellé válik miattatok?
Tehát ha valaki pl. 25 évesen incel, akkor már jó 8-10 éve magányban és szégyenben kell élnie, azzal a tudattal, hogy önhibáján kívül nem kell senkinek.
Mire kifejlődik valakinek a személyisége, addigra élete felét ebben a tudatban töltötte. Az nem érv, hogy az incelek romlott nőgyűlölők, mert eredendően senki nem ilyen, vagy csak nagyon kevesen. Ilyen szempontból saját magatoknak is ártotok, hiszen a férfiak 30-50 százalékából huszonévesen nem egy normális, átlagos srác lesz, hanem egy lelki, esetleg testi roncs, ami a nők toxikus párválasztási szokásai és a hipergámia eredménye.
Ha nem álomvilágban élnétek, akkor ezekből az emberekből számotokra is vonzó, érdekes férfi válhatna, és nem valaki, akire rossz ránézni is, mert gimi óta szorong és depressziós. Ezzel a felelősségtudattal milyen élni a mindennapokban?
217: "Ezt mikor álmodtad?"
Akkor "álmodtam" amikor a SAJÁT SZÁJUKKAL VALLOTTÁK MEG a nők. (munkahelyen)
Elméleted szerint a nők éppen aludtak, és álmukban beszélték ezeket?
#221! Nem, szerintem te álmodtad. Eleve miért vallana egy random "férfi" kollégának? Másrészt, hogy lehet, hogy én még egy ilyen nővel se találkoztam több ezer nő közül, akit ismerek. Inkább feljebb tesszük a lécet, nem lejjebb.
Sajnálom, nincs miben reménykedned. Egyébként, ha már a képzelt kolléganőd ennyire lejjebb adta, miért nem veled jött össze? Kézenfekvő lett volna.
Gyenge pillanatról hallottál már? Az emberekidőnként - ha figyelsz - elszólják magukat.
Másrészt ha jóban vannak veled, megnyílnak neked.
Harmadrészt nem gondolnak bele, hogy magukat leplezik le.
A te téveszméd, a "képzelt" kolléganőm. Valós személy.
Velem akart összejönni, de én nem kértem belőle. Utóbb kiderült jól döntöttem.
#223! Hallottam. A gyakorin😂A valóságban továbbra sincs ilyen.
Ja, persze. Incelkeént a céges fikuszt is megdugnád, de nem kértél belőle 🤣 Álmodj csak tovább!😴
224,
Azért az simán elképzelhető hogy egy 49 éves nő már nem izgat egy mondjuk 30as palit, még ha hiánya is van nőkből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!