Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan számoljak el a bűntudatommal?
Figyelt kérdés
Tegnap csókolóztam egy nagyon helyes sráccal egy buliban, akiről meg tudtam utólag, hogy van barátnője, ráadásul ismerem is látásból a lányt. Tényleg nem tudtam, utólag közölre a srác, hogy amúgy neki van barátnője, engem csak ki akart próbálni. Egyrészről meg tudnám fojtani a srácot, másrészről hatalmas nagy bűntudatom van. Volt már valaki ilyen helyzetben?2017. júl. 16. 17:59
1/11 anonim válasza:
Szerintem neked ne legyen bűntudatod, nem tudhattál róla. Inkább a hapsi süllyedjen el a föld alá ha ilyen seggarc. (30/F)
2/11 anonim válasza:
Ugyan, az ő hűtlenségéről nem Te tehetsz. Emiatt ne legyen bűntudatod.
Megjegyzés: Nevetséges, hogy az ilyen vadbaromnak van párja, közben olyanok, akik sokkal jobban "megérdemelnék" meg egyedül élnek.
24/F
3/11 anonim válasza:
Sokkal jobban éreznéd magad, ha a barátnője tudna róla, hogy ki akart próbálni a pasi. Ne csalja tovább a háta mögött.
4/11 anonim válasza:
Engedd el ezt az egészet, oldozd föl magad; akkor a legjobb döntésnek tűnsz, és már nem tudsz rajta változtatni, minden úgy volt jó ahogy, ahogy sors -szerint történnie kellett. Ez is egy megtapasztalás, az ilyen szituációkért is születünk erre a Földre, hogy megismerjük. És nem csak is az, hogy "Szeretem magam, megbocsájtok magamnak.", hanem egyszerűen felejtsd el, meg sem történt. Felejtsd el, töröld ki, "nem volt ilyen". Azt cső.
5/11 anonim válasza:
*legjobb döntésnek tűnt abban az adott pillanatban.
6/11 anonim válasza:
Valahogy próbáld meg túltenni magad rajta, és őket elkerülni nagyon nagy ívben.
7/11 anonim válasza:
Írd meg a barátnőjének, hogy a srác más nőkkel kavara háta mögött.
8/11 anonim válasza:
Felelősség a lényeg a dologban. Ez egy olyan szitu, ahol nem a tied volt, szóval nem jogos, hogy magadra veszed. Az meg teljesen hülyeség, hogy rosszul érzed magad, még ha amgadra veszed is.
9/11 anonim válasza:
"Hogyan számoljak el a bűntudatommal?" Ecc-pecc kimehetsz!
10/11 anonim válasza:
Én megírnám a barátnőjének vagy elmondanám neki személyesen.
Ja, haragudni fog és mindennek el fog hordani.De később hálás lesz, hogy őszinte voltál és megszabadulhatott ettől a féregtől.
Btw nem te voltál a hibás, szingliként azt csinálsz amit akarsz,főleg hogy nem tudtad közben,hogy ő nem szingli.
A srácnak nem kéne tudni tükörbe nézni, nem neked.
Magad ne okold, nem tehetsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!