Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhat társat egy 60-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhat társat egy 60-as évei végén járó özvegy férfi?

Figyelt kérdés

apám 70 közeli özvegy, anyám 5 éve halt meg.

sokáig hallani sem akart semmi ilyenről, de mostanában mondja, jó lenne, ha nem lenne ilyen magányos.

barát/sorstárs/szerelem kb. ilyen fokozatban lenne jó egy hozzá passzoló nő, aki szintén egyedül van (özvegy vagy elvált), nyugdíjas, és apámnál néhány évvel fiatalabb vagy vele egykorú.

apámnak érettségije és szakmája van, dolgos, csendes ember (kert, állatok), szeret tévézni meg a természetben lenni.

valaki olyan kéne, aki hasonló jellemzőkkel bír.

apu nem ért az internethez, ezért én próbálok szétnézni.

tudtok ilyen oldalt, ahol az ő korosztálya komolyan ismerkedhet?

2024. márc. 8. 11:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

komolyan azt gonmolod, az a jó válasz, hogy anyám sírja mellől csajozzon be?!

ahogy mondtam, itt a faluban nincs olyan, aki szóba jöhetne!

ha lenne, nem írtam volna ki a kérdést.

2024. márc. 8. 14:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Gazdag? Mert akkor érdekelhet
2024. márc. 8. 15:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Sajnos konkrétan ilyen társkeresésre specializálódott oldalt nem tudok, ezért csak azt javaslom, próbálkozzatok több társkeresőn is, szűrjetek kor szerint. Sok sikert!
2024. márc. 8. 15:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Sajnos az a helyzet, hogy ebben a korban egy férfira kb. 15-20 nő jut.

Egyszer voltam valami ötven plusz oldalon, nem emlészem a pontos nevére, az bizonyos szintig ingyenes volt.

Kínáltak különböző programokat is, voltak megyei csoportok stb. Próbálj rákeresni.

Apukád is biztos könnyen elsajátítja az alap gépkezelest, nem nehéz.

Facén is vannak csoportok.

Csak vigyázzatok, sok csaló van mindenhol. Pénzt senkinek! :)

Sok sikert kívánok.

2024. márc. 8. 15:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Szuperinfóban szoktam ilyen apróhirdetéseket látni.
2024. márc. 8. 18:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!