Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora jövedelem alatt kuka számotokra egy nő?
Figyelt kérdés
Én pl nettó 600e forint felett keresek, 400e alatt kuka. Nem tudnék vele tervezni, a költségeit meg köszi, de nem állom.márc. 6. 09:56
31/34 anonim válasza:
Engem inkább az érdekelne, mivel keresel ennyit. Az osztrák határ mellett ez egy takarító bére.
32/34 anonim válasza:
Kérdező, biztos vagy benne, hogy minden ismerősöd az igazad mondja a berevel kapcsolatban? En rendszeresen letagadom vagy csak egy reszer vallom be, mert nem akarok konfliktust es irigykedest. Ferjem detto.
33/34 anonim válasza:
Én 350-380 között szoktam keresni (vidéken lakom,nem a fővárosban)
Ha te mondod hogy "szívecske menjünk el vacsizni" akkor ne várd már el tőlem, hogy a felét én fizessem, és nem azért, mert nem futja rá. Pl simán el lehet menni kirándulni is,vagy csak szimpla sétára, beszélgetni, semmibe nem kerül, és talán romantikusabb, mint egy sémás vacsora.
34/34 anonim válasza:
Azért az ingyen program elég gáz minden alkalommal. Volt pasim, 2 év alatt soha nem mentünk se moziba, se vacsizni, mert az pénzbe kerül. De én főzzek neki. Egyszer - kétszer csináltam, aztán feladtam, mert így minek, ha csak én teszek a kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!