Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora jövedelem alatt kuka számotokra egy nő?
13 - Kinek mi a jól keres.
Nekem nagyon kevés női ismerősöm van aki 400-450e felett keres. Talán egy orvos és egy könyvelő van, a többi az mind alatta és van jó pár diplomás köztük. 400-450e kereset pedig messze van a jótól.
Számomra a jó kereset 600e+ forinttól indul, abból már lehet félrerakni és gondolkodni, ha megvan a megfelelő pénzügyi kultúra.
16 - Hát a 400-450ből inkább stagnálni lehet, haladni nem fogsz belőle.
600e forint már más kategória.
Mondjuk ha én kifizetem a bérleti vagy törlesztő díjat ami 150e forint, akkor nekem még mindig lesz 450e forintom.
Ha 450e forintból fizeted ki ezt az összeget, akkor már csak 300e forint marad.
Marhára nem mindegy. :D
En meg olyan pasival nem jonnek ossze aki nem fizeti az ettermi kajalasokat :)
en csak jeles eseményen pl a szuletesnapjan állom a csekket, azonkívül nagyokat neznek es lépnék, ha felezni akarna.
Tehat ugy képzeled osszejossz valakivel es minden programon elkered a baratnodtol a felet? Eleg ciki, sok szerencset a kereseshez.. :)
En az általad jelzett minimum felett keresek joval, megsem felezek a baratommal se ettermet, se hetvegi kozos programot. A nyaralas az mas kerdes, ott nem varom el a teljes koltsegek vallalasat, de ott is igyekszik nagyvonalu lenni.
18 - Ha valaki madárnak születik az meg is érdemli. Pár hónap múlva meg találsz jobbat azt lelépsz, majd akkor jön rá, hogy mekkora hiba volt ez.
Én is ilyen voltam eleinte, de nem szabad. Tipikus pasit lehúzó, saját pénzét kuporgató nő a legrosszabb.
Amúgy nem minden programon, de a nagyján mehet a felváltva fizetés, nem ATM vagyok és nem is szeretnék túlzottan sok pénzt költeni a nőmre. Vannak céljaim, amikhez pénz kell, azok azért fontosabbak hosszútávon mint egy olyan nő, aki ha talál pénzesebbet vagy jobbat akkor lelép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!